torstai 9. syyskuuta 2010

*Tirsk*

Jotain aivan tavatonta on tapahtunut. Läheisessä perhehelvetissä (=Prisma) tuli vastaan varsin veikeä nainen noin niinkun liikkumiseltaan, kuin muutenkin. Törmäiltiin siellä sun täällä hyllyjen väleissä välillä enemmän virnoittaen ja välillä vähemmän virnoittaen. Näemmän siellä on muitakin meikäläisiä liikenteessä kuin minä ja voisin jopa pikkariikkisen epäillä pientä flirttiä olleen ilmassa. HAH.  :))

Sain myös varattua autolle remppa-ajan.Varsin nopeasti mies osasi kääntää keskustelun sävyn oikeaksi kanssani. (Minäkö muka ylikriittinen sen suhteen mitä naisia kohdellaan/palvellaan yleisesti miesvaltaisissa palveluissa?) Olin myös reipas, enkä edes hermostunut kysymyksestä tiedänkö onko kyseessä etu- vai takajarrut. Varmaan vittuntunut kommenttini siitä, että olen ne helvetin jarrut kasannut ja purkanut vähintään neljästi riitti vakuuttamaan miehen siitä, että tiedän kummasta auton päästä on nyt kyse. Ja pitinhän sitä hieman pohdiskella miekkosen kanssa myös jarrukenkien ja jousien kuntoa, ettei hän nyt ihan ummikoksi minua luule. ;) Hih tällekkin.

Koulutuksetkin töissä meni sujuvasti siinä höpöttämisen ohessa ja raadollisesti voin sanoa päivän parasta antia olleen lounasaika ja kiinalainen ruoka :) Töissä oivalsin aamulla myös toisen kulkureitin työpaikalle, ohi raivostuttavan numeronäppäilyjen ja hankalien ovien. Kauanhan tuossa menikin tämänkin oivaltamiseen. Kiitos siivoojalle tästäkin vinkistä. Hieman heikkoa tuo minun perehdyttäminen talon tavoille, silloin joskus aikoinaan. Vai liekkö se kirosana ollut silloin joskus vuokratyövoima...

Yhtä kaikki, kokonaisuutena siis varsin mukava päivä. Toivottavasti pääsen nukkumaan yhtä hyväntuulisena  *hymy*

Ei kommentteja: