perjantai 10. syyskuuta 2010

Rättiväsy

Rankka viikko takana töiden suhteen ja eipä paljon parannusta näy ensi viikollakaan. On vaan jotenkin niin rättipoikkiväsy ja asiaa ei suinkaan tuo helpotusta alakerran kiljuvat kakarat, tällä hetkellä pääluku on 8 kpl ja kaikki alle 7-vuotiaita lapsiolentoja. Eikö moiselle määrälle tarvitse jo tarhauslupa tai jotain.
Kun niitä huutaa joka ikkunan alla, joka oven takana ja jos ne ei huuda niin ne metelöi muuten. Ja mie en kaipaisi nyt mitään muuta kuin rauhaa ja hiljaisuutta. UH. Nyt ei vaan jaksa, en oivalla kuinka joku jaksaa tuota rumbaa 24/7.

Jep, mutta mie olinkin se katkera vanhapiika.

Onneksi pääsen saunaan, ihanaan puulämmitteiseen saunaa. Nautinnolinen voihkaisu pelkästä ajatuksesta. Siideri on jo varattu. Ihanaa :)

2 kommenttia:

Susannafin kirjoitti...

ou gaad. kahdeksan lasta pökräyttää jo ajatus. Ja varmasti on tooosi kivaa ku tuollainen remppa asuu naapurissa... Korvatulpat kehiin :)

Täällä kanssa rättipoikkiväsy, tässä aamukahvin ääressä pohdin et miten sitä sit taas jaksaakaan ku nää päivät vaan pimenee koko ajan :/

Ihanaa viikonloppua!

Vesihiisi kirjoitti...

No onneksi se vakituinen kokoonpano on vain 4 kersaa, ne toiset neljä olivat tällä kertaa vain kylässä.
Ei pohdita etukäteen sitä ikävää pimeyttä, kyl sä siitä selviät. Ihan varmasti. Nautitaan nyt aurinkoissta syyspäivistä ja kerätään energiaa talkeen. Tai ainakin yritetään :)