tiistai 14. syyskuuta 2010

Narcotico

Tuolle olisi nyt tarvetta. Yöt voisi tietysti käyttää nukkumiseen, mutta se on aivan liian yliarvostettua puuhaa. Toki tiedän montakin muuta tapaa viettää antoisia hetkiä hereillä, sängyssä, mutta tämänkertainen tapani oli taas kamalan tylsää. Heräsin parisen tuntia sitten, ihan ilman syytä ja sitten uni olikin jo mennyt menojaan muualle, mukavempaan sänkyyn tai jonnekkin.

Ärsyynnyin miettimällä työasioita ja totesin vaan, etten nyt niille ongelmille voi mitään kotoa ja omasta punkasta käsin. Joten ehkä ne puuttuvat tase-energiat malttavat odottaa muutaman tunnin saapumistani työpaikalle. Ärsyttävintä ongelmassa on se, että se ei ole minun ratkaistavissa tai hoidettavissa. Kaksi eri ohjelmistontoimittajaa ei vaan saa hommaa keskenään pelittämään ja lumipalloefekti on valmis. Kärsijän roolissa on valitettavasti jälleen kerran loppukäyttäjä :( Kaikenlaista sontaa sitä onkin. Ikinä, koskaan ei saisi missään organisaatiossa jättää asioita vain yksittäisten ihmisen osaaamisen varaan. Tieto siitä, että ratkaisevassa roolissa oleva henkilö on Levillä lomalla, on toki yksilön kannalta kiva asia. Ongelmaksi muodostuu vaan se,  mitä minä sanon sille loppukäyttäjälle joka tarvitsee juuri nyt niitä tietoja. Niitä tietoja jotka saa järjestestelmästä ulos vain se mies siellä Levillä. Tästä kai minulle sitten sitä palkkaa maksetaan. *Huokaus*

Muuten uneton yö on mennyt mukavasti roikkuen netissä, lueskellen eräiden henkilöiden blogeja sun muita kirjoituksia vähän tarkemmalla seulalla, miettien mitähän heidän elämäänsä ihan oikesti  kuuluu. Varmaan joskus sen tärkeimmän viestin asioista antaa se, mitä ei kerrota ja mistä vaietaan täysin. Viisaat ovat sanoneet "kel onni on se onnen kätkeköön" ja tämä varmasti pitää monen asian suhteen paikkansa. Itsekin tämän toimintamallin nykyisellään allekirjoitan täysin. Vaatimattomuus tällä saralla ei ole paha asia, ei millään lailla.

Piti ihan kaivaa tieto esiin siitä, kenen ajatelma se onnen kätkemisestä olikaan. Ohos, minulla on iso aukko sivistyksessä kun en tätäkään tiennyt. Ehkä tuota korpeen menemistä en nyt niin suosittele, mutta viisauden sanoja siinä on kuitenkin.

Nyt kuitenkin rauhallinen aamuhetki jatkuu keittiön puolella. Ohjelmanumerossa on kuppi ja toinenkin kahvia, sekä aamun Hesari. Ihanaa. :)

Kell`onni on, se onnen kätkeköön,
kell` aarre on, se aarteen peittäköön,
ja olkoon onnellinen onnestaan
ja rikas riemustansa yksin vaan.

Ei onni kärsi katseit`ihmisten,
Kell`onni on, se käyköön korpehen
ja eläköhön hiljaa, hiljaa vaan
ja hiljaa iloitkohon onnestaan.
-Eino Leino-

Ei kommentteja: