torstai 16. syyskuuta 2010

Erikoinen päivä

Positiivisia asioita. Aamulla ei satanut vettä ja juuri nyt paistaa aurinko. Huomenna on vapaapäivä. Auton jarruremppa tuli odotettua halvemmaksi ja ehdin jo käyttää auton jälkisyynissäkin, joten nyt katsastetulla kotiskolla voi ajaa taas vuoden eteenpäin. Päivän alkupuoli on ollut kovin positiivinen, toivon loppupäivänkin sujuvan yhtä positiivisissa merkeissä kuin tähän asti on menty.

**** edit ****

 Tämä hieman traumaattinen tapahtuma muistuttaa minua itsestään yhä säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin.Toki muistan hänet ja tapahtumat joka kerta, kun pyörällä postilaatikkoni ohi menen ja näen vaalean jäljen asfaltissa. Jotenkin muistot tulevat mieleen vain kulkiessani polkupyörällä paikan ohi, varmaan siksi että hänkin liikkui pyörällä ja kaatui juuri siihen tiettyyn kohtaan porttimme eteen.
Sain juuri kuulla hänen menehtymisensä syyn. Ruuminavauksen tulokset olivat tulleet hänen veljelleen ja kuolinsyy oli sydäninfarkti. Tai oikeastaan hän oli saanut niitä jo viisi aiemmin tietämättään  ja tämä kuudes oli kuolemaksi. Kuolema ei siis johtunut pään vammasta kaatumisen seurauksena ja elvytyksen aloittamisella tai sen viivästymisellä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Voin varmaan siis päästää irti lievästä syyllisyydestäni, että olisiko minun pitänyt älytä tehdä jotain enemmän, eri lailla tai kenties jättää tekemättä.
 *Huokaus*

Mitähän vielä tälle päivälle ehtii tapahtua...

Ei kommentteja: