lauantai 17. heinäkuuta 2010

Sabato

Tästä päivästä tulikin ihan erilainen kuin suunnittelin, mutta ihan kiva pitää kotiloikoiluilaiskottelu-päiviäkin välillä. Sain tilattua vihdoinkin, lähes kahden vuoden jahkaamisen jälkeen kirjahyllyt. Rahaa palaa kiitettävästi, mutta järkeilin kerrankin ajatuksella huonekalujen mahdollista jatkokäyttöä. Nykyisessä asunnossani viistot katot aiheuttavat sisustuksen kanssa hieman ongelmia ja hyllyjen oli siis oltava alle 145 senttiä korkeita. Muita ehdottomia edellytyksiä kirjahyllylle olivat lasiovet ja vaalea väri, joten kerrankin löytyi haluamani kokoonpano ihan puolihuolimattoman nettisurffailun perusteella.

Nyt on sitten ostettu moduuleista kasattava hyllyt, johon on jatkossa saatavilla lisäosia ja sen voi korottaa isommassa asunnossa uusilla moduleilla vastaamaan paremmin oikeaa huonekorkeutta. Tai oikeammin siis maksoin käsirahan ja odottelen elokuulle, kunhan nyt hyllyt sattuvat saapumaan tehtaalta tänne Savoon. Hieman huvittavaa, että kesälomat viivästyttivät myös tässä tapauksessa toimituksia tuolta Viron puolelta. Olen kuitenkin tyytyväinen :) Tämäkin... kieltämättä hieman vastenmielinen tehtävä on nyt hoidettu, sisustaminen kun ei ole koskaan ollut se vahvin puoleni. To Do-list on taas yhden asian verran lyhyempi nyt.

Muita päivän aiheita ovat olleet erinäisissä nettiblogeissa surffailua, pohdiskelua Mac kantaan siirtymisestä ja lukemattomien vaihtoautojen katselua autoliikkeiden sivuilta. Oi miten helpompaa elämä olisikaan, jos autoja olisi vaan muutama malli/merkki, kuka hemmetti noista nyt ottaa selvää onko ne päteviä pelejä vai toimiiiko ne vain sen hetken, kun perävalot ovat liikkeen pihasta hävinneet. Hankalaa on nyt tämä Neidin elämä.



Ja tämä kuva ei ole todiste surkeasta sisutustaidostani, vaan epätoivon hetkellä tehty tuuletusratkaisu. Heräsin keskellä yötä hiestä litimärkänä ja oli pakko saada asuntoon tuuletusta. Iso ikkuna auki keittiöstä, vaatehuoneesta pikaisesti haalitut valoverhot hyttyssuojiksi verhotangon yli heittämällä ja painoina "hyttyssuojassa" käytin säilykepurkkeja komerosta. Aikaa meni muutama minuutti, rahaa 0 euroa ja tuuletus toimii. Ei tullut hyttyisiä sisälle ja kämppä viileni edes hiukan tämä väkerryksen avulla. Virityksen olen nyt niin hyväksi havainnut, etten taida purkaa sitä ennenkuin helteet ovat poissa. Kaikkea sitä keskellä yötä hikinen lepakko keksiikin helpottakseen oloaan. ;) Kuvasta näkyy myös tuo haasteellinen viisto kattorakenne, mikä hankaloittaa tosiaankin näitä huonekalujen ostamisia ja sijoittelua.

Ei kommentteja: