lauantai 10. heinäkuuta 2010

Outoa on se

Nykyisin minulla on kamala tarve tehdä uusia asioita, touhuta, ihmetellä ja rikkoa vähän oman pään sisäisiä raja-aitoja ja soveliaisuussääntöjä. Oletan sen olevan hyvä asia, aika luutunutta ja arkista elämää minä olenkin viettänyt. Mihin tämä muutos tähtää tai mitä sillä ajan, en tiedä mutta hemmetin hyvä näin. Aloitin tänään siivoamalla kodistani x-määrää asioita pois mitä en enää halua katsella, mitkä ovat jääneet paikalleen tavan vuoksi ja muuten vaan. Niiden aika on mennä nyt, haluan muutosta elämääni. Olen myös pohtinut paljon ulkoista olemustani ja mieleni tekisi tehdä sillekin jotain. Helpoin tapa olisi tehdä jotain radikaalia tukalle, samaten totesin etten oikeasti pidä uusista laseistani, ne tekevät kaltaisestani värittömästä ihmisestä vielä värittömämmän. Laihtuakkin saisin, mutta se tulee ajallaan, ei tähän muutosvimmaan.
Hienoa, että tuntuu tältä. :)

2 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Ja tähänkin: Jep. :) Laihtuminenkin jo tehty. Ihan yrittämättä tosin. Tunnen jopa vetoa sellaisiin ihmisiin jotka eivät ennen olisi olleet yhtään minun tyyppiäni... :D

Vesihiisi kirjoitti...

No minäkin voin tähän sanoa puolestani Jep. Sitä ihan hämmästyy itsekkin oivaltaessaan katselevansa ihan eri tyylisiä ihmisiä kuin ennen. Jotain on siis muuttunut ja muutos ei todellakaan ole pahasta. :)