lauantai 1. tammikuuta 2011

Pakkasmaisemia ja muuta mutinaa




Mökkiseudulta eteläsavolaisia pakkasmaisemia. Jäinen kuva on otettu mökin sisäikkunasta, eli einiintalviasuttava- mökki oli oikeasti haasteellinen pitää lämpimänä, kun ulkona oli -30 astetta pakkasta. Nyt kuitenkin mieleni tekisi paistaa joulutorttuja, joita en ennnen joulua muistanut paistaa. Siis ihan oikeasti en muistanut ja se on harvinaista kaltaiselleni herkkuperseelle. Järki kyllä kehoittaa vakavasti hillitsemään tätä pystyssä heilumista, ehkä se kuume laskisi paremmin kuin malttaisin olla paikallani. Mutta kun en malta, en tahdo. Niin.

Vakuutusyhtiölle on myös jätetty korvausvaatimus ajon keskeytymisestä teknisen vian vuoksi. Olen vaan todella, todella skeptinen ja epäilen päätöksen tulevan hylättynä joko kokonaisuudessaan tai ainakin osittain. No kaikki mitä sieltä takaisin saan on hyvästä, sen verran runsaasti olen vakuutusmaksuja autoilevan urani aikana maksanut. Odotellaan, odotellaan.

Niin ja se auton ostaminen on yhä ihan hemmetin hankalaa, eri toten hankalaa siitä tekee se kuinka pääsen koeajamaan autoja kun tuo rakas raato lojuu yhä pihamaalla kohta puolimetrisen hangen alla. Pitää ensin tervehdyttää itseni, ennenkuin pääsen siirtämään autoa isän kotikorjaamolle. Olettaen että se auto tällä kertaa suostuu lähtemään liikenteeseen. Mielenkiintoisia myytäviä autoja on aivan liian paljon ja mitä enemmän asioita tutkiin, sitä hankalemmaksi asiat menee. Tähän kun lisätään luontainen skeptisyys automyyjiä kohtaan ja kohtuuton piheys, niin yhtälö onkin aika hankala. Kyse on kuitenkin vain auton ostosta, ei mistään rakettitieteestä. HÖH. Tämä minunkin pitäisi muistaa.

Ei kommentteja: