tiistai 18. tammikuuta 2011

3.19

On hyvä aika herätä. Oikeasti. Simahdin illalla puoli ysin uutiisiin joten ihan riittävästi tuota unta tulikin. Ja voi pihkura sentäs kuinka tehokas aamu onkaan ollut. Olen ehtinut murehtia Vesa Keskisen kaksi viikkoa kadoksissa ollutta tyttöystävää, surra Eerikäisten avioeroa ja ihmetellä Kulttuuria mitä nyt tunkee Turun suunnalta joka torvesta ja tiedotusvälineestä.

Kasa kituvia kukkia on heitetty biojätteisiin, hoidettu pankkiasiat, kirjoitettu x-märää sähköposteja ystäville ja tehty muitakin kirjanpidollisia hommia. Ohessa ehdin kaivaa auton lumihangesta, puuhia kodinhoidollisia operaatioita ja tuijottaa aivottomana tallennettuja jaksoja Kumman Kaa ja Frasier-jaksoja töllöstä. Autojen tiirailu netistä jatkuu yhä vaan ja edes kipuilevat munanjohtimet ja tiedossa oleva iltapäivän töihin liittyvä erittäin vastenmielinen koulutus eivät saa mieltäni masentumaan.

Viime viikolla asentelin yhden tietokoneen uuteen uskoon, jokohan kohta olisi osuus "suutarin lapsi ja kenkä" ajankohtaista. Oma kone tarvitsisi kovasti päivitystä virkeämpään moodiin, tosin isompi kone niin näytön koon kuin muidenkin tehojen puolesta on jo jonkin aikaa kutittanut mieltä. Katsotaan nyt.

Tästä päivästä tulee hyvä päivä. :)

Ei kommentteja: