torstai 27. tammikuuta 2011

Ei voi edes olla todellista

Ei jaksa. Lupaavasti alkanut lievän vitutuksen päivä päättyy töiden osalta siihen, että vollotan serverihuoneessa työkaverille kurjaa kohtaloani ja paskaa tuuriani. Töissä sattuu ja tapahtuu. Liiankin kanssa. Käräjäoikeudella uhkailu vie suurimman innon vapaaehtoisista (?) luottamustoimiin liittyvistä puuhista ja en enää jaksa. Huomen aamulla on tiedossa julkinen teloitustilaisuus, mitä myös kokoukseksi sanotaan, missä saan puolustella kantaani 17 ihmisen edessä ja vastaanottaa tietyssä virkaan liittyvässä ominaisuudessa paskaa ihan tuutin täydeltä. En jaksa. En. Tätä, enkä mitään muutakaan.

Äsken oli jo hyvin lähellä pistää eletty elämä bittiavaruuteen ja hävitä vaan pois. Siis täältä nettimaailmasta kokonaan, sitten saman katoamisen voisi tehdä IRL siinä määrin kuin se on mahdollista. Juosta siis pakoon kaikkea ja kaikkia. IRL tuli tietooni myös kipeää tekevä havainto, joka teki pahaa, yllättävän pahaa. Toki olisin ollut onnellisempi jälleen kerran suorasta puheesta. Tulee se tieto ja tajunta minulle näköjään hieman viiveellä muutenkin. Parempi kai näin.

Saako vaipua talviuneen ja palata eloon vasta joskus kesällä?

Oisko se siinä. Se ratkaisu.

8 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Ihan on samansuuntaiset mietteet. Takki tyhjä ja paskaa sataa niskaan :// -S-

Vesihiisi kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista sinulle. Voimia antava halaus sinulle. Itserakkaana toivotan sitä myös itselleni.

Iina kirjoitti...

:DD ihana. ja kiitos. Kyl se tästä eiks vaan. Jotenkin se vaan on niin absurdia, että kun nyt sai tän IsonAsian pois päiväjärjestyksestä, elämästä kyllä tuli ihan erilailla ihanaa ja näin, mutta näemmä se paskan määrä on vakio. Heti eron jälkeen alkoi tapahtumaan, hajos akvaario ja kahvinkeitin ja kuivausrumpu ja vaik mikä muukin, tuli kasapäin yllärijuttuja mihin paloi rahaa ym ym. Ja vaiks mitä muuta... Voisin joku päivä kirjoitella facessa taas sulle, sorry kun en ole saanu pidettyä yhteyttä. Mielessä oot usein :)

Vesihiisi kirjoitti...

Juu-u, ton voin allekirjoittaa täysin. Paskan määrä on tosiaankin vakio.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma juttu, mutta oman käden tieto on aina parasta.
Itse en luottaisi missään tärkeässä välikäsiin. Koskaan.
Voimia noin muuten.

D

Vesihiisi kirjoitti...

Kiitos Anonyymi. Niin. Toki ne tärkeät asiat kannattaa kysyä suoraan, mutta tässä tapauksessa moiseen tarkistukseen ei ollut aihetta.

-L- kirjoitti...

Lyhykäisesti vaan: Tsemiä ja turpiin vaan - kuvaannollisesti toki jälkimmäistä... Ei käy kateeks moiset luottamustoimet...
Kevät ja kesä on tilauksessa, lisätään sun nimi listalle.

Vesihiisi kirjoitti...

Kiitos -L-. Turpiin saatiin ja turpiin vedettiin, eli elämä jatkuu ja kevät tulee. Kyl tää tästä...