tiistai 16. marraskuuta 2010

Musta ja valkoinen

Olotila on tyhjäpäisen kevyt, ettenkö sanoisi varsin höttöpäinen. Suuren suuria murheita ei ole millään rintamalla. Viikonloppuna on odotettavissa reissua Susirajalle, tiedossa siis hyvää ruokaa, ystävien tapaamisia ja perheen näkemistä. Kiva :))

Ruoka on viime aikona myös mietityttänyt minua kovasti. Päätin uskaltautua kokeilemaan karppausta. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää, hieman kyllä hirvittää näin alkuun. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Tässäkin asiassa kuuntelen itseäni ja tuntemuksiani tarkasti.

Aamulla mietintätuokion aiheutti myös minut täysin yllättänyt aamullinen keskustelunaihe.Taidan jättää aiheen vatvomisen suosiolla ihan sikseen. Sen verran nautin nykyisestä seesteisestä olotilastani, etten halua tietoisesti pilata tasapainoista mieltäni ja levollista oloani turhalla vatvomisella. Toki tavoilleni uskollisena pyörittelin asiaa hetken aikaa, mutta päätin kuitenkin tietoisesti antaa asian vaan olla ja elämän viedä. Turha tästä(kään) on mitään elämää suurempaa asiaa tehdä. Pieni, itsekäs Neiti taisi juuri nostaa päätään ja miettii aika itsekkäitä ajatuksia. Hienoa ;)

Kummastusta itsessäni aiheutti myös eräs kommentti riitelyn merkitystä ja sen taidon oppimisesta. Olen itse menneisyydestä saamani virheellisen mallin mukaan välttänyt riitelyä viimeiseen asti ja vältellyt kaikkia erimielyyksiä ja ristiriitoja rasittavuuteen asti. Moisen opitun tavan karistaminen on ollut minulle iso työ, mutta onneksi riitely alkaa nyt onnistua. Osan edistymisestä otan ihan omalle kontolleni, mutta osa kiitosta kuuluu varmaan hyville harjoitusvastustajille. Kiitos heille siis tästä.

Ystäväni oli myös saanut keskusteltua hiertävät asiat oikeisiin mittasuhteisiin sen tärkeän ihmisensä kanssa rauha on palannut heidän keskuuteensa ja tarina jatkuu taas. Hyvä juttu.

*****************
Edit. kello 21.13. Ehkä minun kannattaisi kuunnella ihan vakavissani tätä sisäistä ääntäni. Seesteisyys on näköjään kovin katoavaista. Tekisi mieli ottaa nyt kunnon itkupotkuraivarit, heittää hanskat tiskiin ja antaaa vaan kaiken olla. Hemmetti.

Ei kommentteja: