torstai 4. marraskuuta 2010

Puskista... osa jotain

Niin. Olen viime päivinä kyseenalaistanut itseäni, minuuttani ja seksuaalisuuttani kovinkin suurella kädellä. Rakastuuko ja rakastaako sitä ihmistä, persoonaa, sukupuolta, mitä? Suorastaan säikähdin omia reaktioitani, mutta kaipa se on oikeasti hyvä jäädä välillä miettimään elämää vähän toiselta kantilta. Miten pienestä kaikki aina loppujen lopuksi lähteekään, tässä tapauksessa kyseessä oli vain vierailu netissä, yhdessä osoitteessa.
Olen keskustellut aiheesta muutamankin ihmisen kanssa, enemmän tai vähemmän suoraan ja suhtautuminen on ollut kovin erilaista henkilöstä riippuen. Kuten olikin odotettavissa. Yllättävää on se, että jo yhteen vähemmistöön kuuluvat ihmiset ovat niin kovin suvaitsemattomia toiseen vähemmistöön kuuluvia ihmisiä kohtaan. Varsinaista suvaitsevaisuutta.... höh.

Mutta eipä siitä sen enempää. Korvien välien tuulettaminen, asioiden kyseenalaistaminen ja omien asenteiden päivitys/tarkistus tekee varsin hyvää. Ennenkaikkea itselleni. :)

Niin. Ja sitten vähän pienempiä hämmästyksen aiheita. Miksi sivulaskurini työntää koko ajan mainoksia Turusta. Siis oikeasti. Missään omissa tiedoissani tuota paikkakuntaa ei mainita. Toki onhan se kiva tietää että Turusta saisi hotelliyön -70 % halvemmalla, tai että All You Can Eat  tarjouksia 8 euroa.ÖH. Mystistä on tämä...Kohdentakaas niitä mainoksia vähän paremmin tänne Savoon. Jos niitä on pakko olla. Jookosta?

2 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Sulla on liikaa turkulaisia lukijoita... ;)

Vesihiisi kirjoitti...

Öh, no niin no joo... Mun täytyy olla sit poikkeuksellisen mielenkiintoinen persoona turkulaisten mielestä ;)

Eikä lukijoita ole liikaa. Ei turkulaisia, eikä muitakaan :))