tiistai 5. lokakuuta 2010

Hih

Teen juuri kokeellista testiä ihmisyksilöillä. On kovin mielenkiintoista seurata työkavereiden ilmeitä heidän bongatessaan tämä korun kaulastani. En tiedä mitä mielenyhtymiä ja ajatuksia ihmisellä herää, mutta ilmiselvästi ajatuksia tuntuu heräävän. Hmm. Varsin mielenkiintoista kuulla se ensimmäinen kommentti, kenellä on jotain kanttia sanoa jotain. Firman komistus, urheilevat jääkiekkoilija ja varsin mukava herra, jäi aamulla lappujen täyttämisen ohessa tuijottamaan varsin suoraan ja hämmästyneesti. Onpas tämä nyt hauskaa hämmentää ihmisten ajatuksia, rikkoa vähän mielikuvia ja stereotypisiä ajatuksia...

;)








5 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Ööh... pitäiskö mun tietää, mikä tuo koru on? Hyvän näköinen, ei siinä mitään, mutta jos sillä on joku merkitys, niin pihalla oon kuin lumiukko. Toisalta jos renkaita olisi kuusi ja niissä olisi tietyt värit, homma olisi ihan selvä.

Vesihiisi kirjoitti...

Ei sillä mitään yleismaailmallista merkitystä pitäisi olla. Ihan normi kultasepänliikkeestä ostettu koru, äijämallistoa yllättäen. ;) Jotkut vaan saa tiettyjä viboja tosta ja se ei todellakaan liity sateenkaarenväreihin.:) Mut kuka katsoo minkäkinväristen lasien läpi. IRL mut paremmin tuntevat ystävät sanoivat heti kommenttinsa suoraan, ei niin läheiset ovat kyllä pitäneet suunsa kiinni.
:D

Miira kirjoitti...

Jaa... "miesten koru". Äh, olipa simppeliä. Mutta tajuan pointin.

-L- kirjoitti...

Hmm. Arvasin kyllä kun oli näin postattu että jätkien koru. Mutta noin vain jonkun kaulassa ilman lisäkommentteja ei olis kyllä meikäläiselle pistänyt mitenkään silmään. Paitsi että hyvän näköinen... :)

Vesihiisi kirjoitti...

Ja ensimmäinen korukommentti livenä työkaverilta. :)Nyt vasta.