sunnuntai 15. elokuuta 2010

*Tirsk*

Hupaisa lukuhärö, ystäväni oli lukenut blogiani ja ihmetteli minkä peniksen perässä minä olen Siilinjärvelle menossa. Toki uudempi lukukerta oli paljastanut minun kirjoittaneen pesiksestä. Tässä tapauksessa sillä yhden kirjaimen erolla oli aika iso merkitys. :) No anyway, hilpeät hihitykset moinen viesti kuitenkin sai aikaiseksi.

Vierailin eilen pikareissun Savonlinnaan, mutta otan varmaan reissun uusiksi syksymmällä. Silloin ei ole hellettä, ei turisteja eikä toivottavasti sitä ikävää kiirettä mikä tätäkin kuvauskeikkaa kiusasi. Myrsky oli tehnyt tuhojaa täälläkin ja lahot hopeapajut olivat tulleet tiensä päähän. Myrskytuhon matkan varrella metsissä pistivät kovasti miettimään sitä myrskyn rajuutta, näky oli jotakuinkin lohduton ja hiljaiseksi vetävä. Valitettavasti ei ollut aikaa tällä kertaa jäädä kuvailemaan tuhoja matkan varrelle, mutta ehkä sitten seuraavan kerran.

Niin-n ja tuo asuntovaunu oli pitkästä aikaa söpöintä mitä olen nähnyt. Pakkoko niiden perästävedettävien on olla megaextrahypersuuria :)?









Ei kommentteja: