perjantai 20. elokuuta 2010

:)

Minä olen tyytyväinen. Aamun loikoilevan nautiskeleva, rauhallinen aamuhetki oli varsin ihana tapa aloittaa aamu. Olihan kaiken lisäksi vielä se viimeinen viikon työpäivä ja viikonloppu odottamassa. Onneksi on joustava työaika ja peiton alta ja lämpimästä pedistä ei ollut mikään kiire pois.

Mieli on muutenkin tyyni ja tasainen. Viime aikojen vouhkaamiset ja draamailut tuntuvat taas ihan tyhmiltä, mutta niinhän se yleensä on näin jälkikäteen katsottuna. Toki kaikkiin tunnekuohuihin oli syynsä, mutta ehkä minun yhä kannattaisi miettiä hetki ennen toimenpiteitä.

Kaipaisin kovasti elämääni sitä tasaisuutta, vuoristoradat tunteiden ja ajatusten suhteen ovat aika kuluttavia. Ehkä se tuolta on kuitenki tulossa, jossain tulevaisuudessa. Jossain vaiheessa. :)

Viikonloppu on edessä ja minulla ei ole mitään käsitystä mitä teen tai edes missä tulen viikonloppuni viettämään. Ihanaa sekin. Ei ole pakko tehdä mitään, mutta halutessani voi mennä ja tulla ihan oman mielenkiinnon ja aikataulujen mukaan. Hyppään varmaan autoon ja suunnistan jonnekkin, todennäköisesti kameran kera, mutta mitä muuta siinä ohessa puuhaan jää vielä mietintää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivotan mukavaa viikonloppua.
Täällä päin se kuluu maisemakonttorissa.

t.DQ

Vesihiisi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinnekkin, maisemakonttoriin. Täällä viikonloppu taitaa mennä rasvanäppinä, jarruremppaa tehden. Tai siis oikeammin sujuvasti vierestä sitä katsoan.