sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Voi rähmä ja muita harmistuskirosanoja

Ulkona sataa räntää/vettä ja minä olin niin ajatellut lähteä katsomaan pesäpalloa. Harmittaa ihan vietävästi. MURRR. Tahtoo kesän, lämpimät kelit ja pesäpalloa katsomaan. Juu-u, tiedän että isot murheet minullakin on, mutta kyllä se silti vituttaa. Paistanpa siis lohdutukseksi mustikkamuffinseja...

Ja napsin tuossa joutessani myös kuvia akvaarion kalasista. Nämä linssiluteet olivat poikkeuksellisest esillä ihan yhtäaikaa eli saanen esitellä Lutku ja Blondi. Lutkun silmät ovat jostain syystä tässä matkan varrella menneet sinisiksi, ihan jännä juttu tuokin. Ja Lutku on se pytyn vanhin kala ja kaipa sitä kautta se rakkainkin yksilö.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Vau, mun partis ei kyllä suostu näyttäytymään edes sekunniksi :D. Se on sellainen piilotalkkari, hommissa vain yön tunteina :D. Mikä toi Blondi on, pleko?

Vesihiisi kirjoitti...

Blondi on ihan albiinoversio tavallisesta partamonnista. Neiti siis hänkin, eli suurempia tappeluita ei ole ollut altaan valtiattaren paikasta. Pitää vaan muistaa tiputtaa molemmille omat kurpitsat altaaseen, niin kahinoita ei tule.
Yleensä nämäkään eivät niin kamalasti ole esillä, mutta nyt tuo altaaseen vaihteeksi laittamani kookospähkinä tuntuu kiiinnostavan niitä. Sen päällä tuo Lutku nytkin loikoilee...