tiistai 6. toukokuuta 2008

Sananen Euroviisuista 2008

Muutama viisunkipale on tullut katseltua vähän sieltä sun täältä, netistä, telkusta molemmilla kotimaisilla kielillä yms. Päällimmäinen tunne on hämmästys, missikisoistako siellä onkin kyse ja onko kyse oikeasti siitä kuka uskaltaa pistää sen lyhimmän mekontekeleen päälle. Huh. Rakkaan naapurimaan emäntä jäi mieleen turhan sliipattuna barbina, liian täydellisen hiotulla eurorenkutus-kappaleellaan eli toivottavasti se ei ainakaan menestyisi. Niin-n ja oli se mekkokin aika lyhyt ja nainen aikasta lailla keinotekoinen olio. HUH. Jos vastaan tulisi, niin saattaisi jopa säikähtää.
Saas nyt nähdä kuin Suomen äijien käy. Itse en nyt niin diggaile kappaleesta, enkä bändistäkään, mutta toivotan onnea koetukseen.

Niin-n ja toinen naapureistani, opiskelijaneito on nyt sit bongattu. Toisen herranaapurin kanssa törmäillään noilla lenkkipoluilla harva se kerta, mutta tämä neito on ollut tehokkaasti jossain muualla. Tämä Neito tuijotteli hetki sitten suurella hartaudella tossa melkein takapihallani suoraan tänne asuntoon. Tuli vähän outo olo moisesta mölläämisestä, mutta päättelin, että neito varmaan näki ton ison akvan valot ja ihmetteli niitä. Varsinkin kun neidolla näkyi olevan omassa häkkivarastossaan muutama pieni allas tyhjillään, eli ilmeisesti harrasteet ovat sitten siltä osin samankaltaiset hänen kanssaan. On se vaan silti hieman epäkohteliasta tuijotella asuntoon... varsinkin kun olin just tullut suihkusta ja olin kylpytakki päällä... Näin täällä. HÖH.

Ja tuo blogilista on uudistuksen jälkeen hieman ettenkö sanoisi outo. Katsotaan nyt aukeneeko sen outoudet minulle...

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

No mutta ehkä opiskelijaneito katselikin sua? ;)

Blogilista on juu hieman sekasin.. Kauheeta kun tällainen pikkujuttu pistää koko päivän ihan mullin mallin...

Vesihiisi kirjoitti...

No enpä usko, että minä olin kuitenkaan se katselun kohde. Neidolla kun on todistettavasti varsin pelottavan näköinen mörkömäinen miesystävä... :)

Susanna kirjoitti...

hah hah, niinhän mullakin on :D:D. tai siis, no ei mun mies ole pelottavannäköinen mörkö mut kuitenki, you know :D

Vesihiisi kirjoitti...

no niin no joo... ;) heh.