tiistai 20. toukokuuta 2008

Murr osa xxxx

Alkaa mennä hermot tuohon Blogilistaan, tai siis on mennyt jo. Harmillista, että homma on kussut ja tuntuu kusevan yhä edelleen ja ihmettelen miksi keskeneräiset tekeleet lasketaan Betaversioina käyttäjien testattaviksi. Olen harmistuksissani asiasta ja kaikkein eniten kyrsii heidän äärettömän kohtuuttoman oloiset uusitut käyttöehdot, mitkä tosin muutettiin käyttäjien älähdyksen jälkeen hieman kohtuullisimmiksi. Lohduttaudun ajatuksella, että muutkin ovat kyrsiintyneet ko.palveluun.

Muuta säpinää elämään ovat tuoneet itselleni erikoiset palkkaneuvottelut yhdestä työhommasta. Olen tossa vääntänyt kättä voiko minut palkata työhön samalla rahalla kuin 18-vuotiaan täysin kokemattoman/kouluttamattoman työntekijän. Mielestäni työkokemus pitää ottaa ehdottomasti tässä huomioon, mutta jos se ei heille käy niin jatkan duunin etsimistä muualta. Näillä polttoaineenhinnoilla ei "ilmaistyön" tekeminen oikein kannata ja en oikein ole valmis aloittamaan töitä jos rahaa ei käteen jää yhtään enempää kuin työttömänä kotona lorvimisestakaan. Enkä oikein tunne asiasta huono omaatuontoa... en todellakaan. Hyi minä.

Tapaan tänään myös pitkästä pitkästä aikaa "ystäväni", riitaannuttiin hänen kanssaan jokunen vuosi sitten hänen sairaanloisen mustasukkaisuuden takia, eli hän syytti minua miehensä vokottelusta. Todellisuudessa olin juuri aloittanut seurustelemaan Hanin kanssa ja umpirakastuneena naisena ei hänen miehensä olisi voinut juuri vähempää kiinnostaa. Riitahan ja välirikkohan siitä sitten tuli ja nyt koetetaan vähän paikkailla välejä ja kysellä kuulumisia. En ollut kamalan yllättynyt pikauutisista, eli tämä pariskunta on nykyisin tekemässä eroa ja ystäväni on muuttamassa eteläiseen Suomeen.

Nyt kuitenkin suihkuun...

Ei kommentteja: