tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pälpätystä

Takana on ihana pääsiäinen. Pelkästään kesäiset upeat kelit pistivät suurpielet hymyyn, mutta oli Pori-Turku vierailussa muutakin mukavaa. Kulttuuria, kätköilyä, kuvaamista, laiskottelua ihan muutama aktiviteetti mainitakseni. Mieleen jäi Nousiaisissa bongattu tiellä vastaan tullut suomenhevosvaljakko työhommissaan. Nainen oli ajamassa puurankoja kärripelissä,  kärrin eteen oli valjastettu vaalea liinakkoharjainen suomenhevonen, ohjastajan istuessa takana heinäpaalin päällä. Voiko paljon tuon enempää olla klassista maaseutuidylliä ja näkymää, harmi kun en älynnyt ottaa hommasta kuvaa muistoksi. Tästä kohtaamisesta jäi todella hyvä mieli.

Vapaapäivien teemaksi muodostui pienimuotoinen aivopesu siitä, että heittäisin aivot narikkaan ja antaisin asioiden vaan mennä omalla painollaan eteenpäin. Lakkaisin vaan pohtimasta, murehtimasta, tekisin asioita ja pistäisin sen kontrollifriikin jonnekkin kaapin perukoille piiloon. Eipä moinen onnistunut ei, ainakaan vielä.Viimeksi kun jotain edes kaukaisesti samankaltaista touhusin, lopputulos ei ollut mitenkään ketään osapuolia mairittetteleva. Kasaankursittavaa on vieläkin moisesta tempauksesta, auts.

Eräs tapaaminen aiheutti myös hieman pohdintaa pienessä päässäni, mutta kaikki silläkin saralla on ennakkopeloistani huolimatta ihan kunnossa. Mörköjä tuli siis kohdattua ja välimerkkejä siirreltyä paikoilleen, sekä pois paikoiltaan. Lupasin itselleni myös kerrankin pitää suuni kiinni. Ei kaikkea kannata lärpättää ulos, ei todellakaan.

Eipä tässä kai muuta kuin kohti sitä kesää sitten. Enemmän tai vähemmän aivottomana. ;)

Kaikenlaista taasen.

Ei kommentteja: