torstai 4. tammikuuta 2007

Sananen seksistä

Olen seuraillut erään naisen blogia, l-nainen, joka on kovin ahdistunut tällä hetkellä seksistä, sen puutteesta ja siitä kun se ei tunnu hyvältä sekstailla naisen kanssa. Hmm... äkkiseltään tietysti voisi miettiä, että jos hän kokeilisi miehen kaa puuhailuja. Sekään ei ole kuulema ole ratkaisu hänen omasta mielestään, mutta kovasti hän kaipailee kuitenkin helppoa heteroseksiä missä molemmat seksiä harrastavat saavat yhtäaikaa valtaisan orgasmin helposti ja napista painamalla.

Hmm. Saanen sanoa tuohon oman, eriävän, henkilökohtaisen mielipiteeni. Ei se mies ja miehisen elimen olemassaolo ja se edestakaisin jyystäminen ole nyt niin hillittömän autuaaksi tekevä asia. Väitän kuitenkin, että kaikkien kanssa ei onnaa, oli se sukupuoli mitä tahansa, vaan kyllä siihen sitä kemiaa tarvitaan. Kun nyt tulin paljastaneeni heterotaustan, niin joku kysyy kohta kuitenkin, että kummat on mielestäni parempia, miehet vai naiset. En edes välitä vastata moiseen kysymykseen. PLÄÄH. Arvatkaa...

Pohdiskeltiin tuossa Hanin kanssa muutama päivä sitten sitä, missä määrin on järkevää levitellä omaa seksielämäänsä, sen puutetta tai aktiivisuutta julkisesti täällä netissä. Nimimerkin takanahan tässä seikkaillaan, mutta kuitenkin itse haluan pitää moiset puuhat ihan meidän omina juttuina. Voisinhan tietysti jutella omista mielenkiinnoistani ja fantasioistani, mutta en nyt kuitenkaan halua puoliskon kanssa puuhailujani tänne tuoda. PISTE.

Selkäkivut ovat siirtyneet jalkaan ja lonkkiin. Vasen jalka on puuduksissa ja tönkkö ja nyt särkylääkkeet tekevät olon sen verran sekopäiseksi, väsyneeksi ja tokkuraiseksi etten niitä nyt niin himoiten halua suuhuni napsia. Turhan takia paketin kyljessä ei ole sitä kolmiomerkintää sillä meikäläisen päänupin ja liikkumisen se vetää niin sekaisin, ettei kävisi mielessäkään lähteä autoilemaan tai töihin moisen aineen vaikutuksenalaisena. Hui.

Huomenna aamulla on kampaaja. Kiva :)

Ei kommentteja: