perjantai 26. tammikuuta 2007

Kalliit alumiininpalat

Olen ollut tuhlaavainen, todella tuhlaavainen. Akvaario on niellyt viime aikoina rahaa ihan kiitettävästi, ostin mm. kasvipihdit, kalan ruokaa 11e:lla ja nestemäistä hiiltä pienen pullon aivan kohtuuttoman törkeään hintaan. Aineen on parempi olla tehokasta ja saada kasvit kukoistamaan ja levät katoamaan. Niih.

Viimeisin investointi ovat sitten nuo aluminiinpalat eli heijastimet loisteputkiin. Moisten lirpakkeiden pitäisi olevinaan lisätä valotehoa 100% ja saada siten kasvit uljaaseen kasvuun. Ei siinä muuten mitään, mutta vajaa metri ohutta alumiinipalaa kolmella reijällä ja kolmella muovisella klipsukiinnittimellä maksaa 14e. Juu, eli on siinä jatkojalosteella hintaa ottaen huomioon ettei tuo hinta ollut edes se markkinoiden kallein. Loisteputkia on akvaariossa parillinen määrä joten heijastimiakin tarvitaan kaksi, eli pelkkiin alumiinlätkiin upposi tänään 28 euroa. Voi hyvä hel...tti mua taas. Minne ihmeeseen se minun harkintakyky ja piheys katoaa kun on kyse akvakamoista ja tästä harrastuksesta? Plääh. No on se allas kyllä oikeasti nyt paljon valoisempi. Ainakin minun omasta mielestäni.

Ulkona on kunnon lumipyry ja tuisku. Jääkaappi on melkomoisen tyhjä, joten kauppareissua tiedossa. Siideriä täytynee saada kun tuo kolme viikkoa meni ihan ilman alkoja särkylääkkeiden takia. Ei kuulema ole hyväksi moiset tabut alkoholin kanssa, osa lääkkeistä lamasi hengitystä ja osa taas olisi tehostanut promilleja turhan korkeiksi. Nyt sit taidan lämmittää saunan, hipsiä lähikauppaan ostamaan saunasiiderin sun muut tarpeet ja aloittaa viikonlopun viettämisen.

Nautinnollinen aah etukäteen.

Ei kommentteja: