torstai 25. tammikuuta 2007

Miss Mix- uusi lehti tytöille?

Tänään oli kolmas päivä töissä sairasloman jälkeen. Selkä ei suuremmin kiukuttellut ja se suurin työärsytyskin on lieventynyt vain lieväksi vitutukseksi, eli suurimmat kipuilut taitaa olla tällä hetkellä ihan vaan omien korvien välissä. Jalka on edelleenkin lihasheikko ja puoliksi tunnoton, mutta etiäpäin silläkin pääsee. Katsastelin tänään netistä mol.fi sivustoista juttuja aikuiskoulutuksesta ja kieltämättä koulun penkille paluu kiinnostaisi kovasti. Se rahoitus vaan arveluttaa... mutta kovasti tuo ammattikorkean koulutustarjonta houkuttelisi. Pitää vielä kaivella ja miettiä tätä aihetta, kun tuota hakuaikaakin on vielä jäljellä.

Viikonloppuna olisi tiedossa vähän vaihtelua tähän tylsyyteen teatterin ja hotellireissun merkeissä Hanin kanssa. Erittäin tervetullutta päästä vähän tuulettumaan ja tekee varmaan hyvää meille molemmille ja voihan se olla että jopa jokunen virkistävä virvoitusjuomakin tulee nautittua. Odotan ihan innolla, niin siis sitä koko reissua, en juopottelua :)

Päivän hihitykset aiheutti eräs lahjalehti, mikä oli tupsahtanu postiluukusta ihan henkilökohtaisesti nimellä varustettuna. Kustantaja oli Aller Julkaisut, mikä jo vähän antaa osviittaa minkälaisesta läpyskästä oli kyse. Ei siinä mitään jos se olisi ollut vaikka se Seiska, mutta tämä olikin MissMix-niminen laatujulkaisu. Tarkoitettu teinix typyille, joilla suurin ongelma oli miten 15-vuotias tyttö pääsee neitsyydestä eroon ja mitä tehdä suurelle rakkaudella 13-vuoden kypsässä iässä. Niin ja olihan siellä muutama juliste ilmeisesti nykysistä julkkis hot-miehistä. Ei oikein tuo Justin Timberlake ole se minun suurin himon ja rakkauden kohde. ÖÖÖ, ei oikein nyt kolahtanut tämä lehti minuun ja kävipä melkein mielessä lähettää kohtalaisen närkästynyttä postia julkaisevalle taholle, että hemmettiäkö minä moisella paperilla oikein teen. Toivottavasti eivät erehdy kyselemään, mitä pidin lahjalehdestä.

Nyt kuitekin nukkumaan. Voin lueskella sängyssä uudesta hienosta lehdestä Särkyneen sydämen korjausopasta, 22 treffivinkkiä ja opetella kuinka teen kaverin kanssa 14 kätevää kauneusniksiä. Ja jos jostain syystä miehet alkaisi himottaa, niin tarjolla olis Justin, Juanes ja Patrick Dempsey julisteissa. *Hih*

Ei kommentteja: