keskiviikko 3. tammikuuta 2007

Muita kuulumisia

Olen sairaslomalla.... taas.:(
Tällä kertaa syynä on M54.5 Lumbago eli jotakuinkin kai suomennettuna noidannuoli. Nyt sit nappailen Parmax-Codia eli enemmän tai vähemmän täällä ollaan nyt "huumehöyryissä". Lääkäri arveli vaivan menevän ohi 5 päivän sairaslomalla ja toivon totisesti, että selkä ja noidannuoli ovat lääkärin kanssa samaa mieltä diagnoosista ja paranemisennusteesta. Aamulla olo oli ihan siedettävä ja uskaltauduin jopa kauppoihin katselemaan mahdollista osto- ja ale-hysteriaa, mutta reissu jäi lyhyeksi liian voimakkaan aivastuksen vuoksi. Aivastin ja siihen se melkein hyvä olo jäi ja meinasi lähteä sekä taju, että jalat alta valtaisan kipukohtauksen vuoksi. Sitten olikin syytä hipsiä ja nilkuttaa kotia kohti hyvin varovaisesti.

Pienen "Pientä" vikaa siis havaittavissa jossain päin selkää. Niin ja siellä kaupoissa ei ollut juurikaan ketään muita kuin rajan toiselta puolelta tulleita lomalaisia, sekä hieman iäkkäämpiä rouvashenkilöitä. Talvivaatetta olisi ollut tarjolla todella edullisesti, mutta ehkä arkinen päivä takasi sen, ettei tuolla nyt niin suurta ostohysteriaa tuntunut olevan. Liikenteessä oli säpinää, kun RUS-rekkareilla varustetut autot eivät ihan niin rauhallisesti liikkuneet, kuin paikalliset autoilevat liikenteen sankarit. Ihan vaan ohimennen tuonkin huomasin...

Mukaan pikaostoksilta lähti kuitenkin pitsipöksyt ja paita, kokonaishinta ostoksille oli piirun verran yli 10e, eli ei nyt karmean kalliiksi tullut. Minusta on tullut pihi, hemmetti vie.

Ei kommentteja: