maanantai 29. tammikuuta 2007

Pakkasta pitää

Pitkästä aikaa yli 20 astetta pakkasta ja huomiselle aamulla on luvattu -27 astetta. Hurrr... melkomoisen vilpoisaa menoa ja äskettäin piti ihan säätää pattereita "suuremmalle" jottei koko kämppä jäähdy kokonaan. Auto kitiseen ja natisee ihan kiitettävästi kun sillä ajelee, mutta onneksi on pysynyt kasassa ja jäätymättä. Niin ja ihan positiiviseksi asiaksi voisi sanoa lämmitystolpat työpaikan parkkipaikalla. Helpottaa kummasti Pienen Vihreän käyntiin saamista näillä pakkasilla. Niin, eikä tuonne ulos suuremmin halua mennä, ellei ole ihan pakko.

Viikonloppuna iloa elämään toi teatterivierailu, tosin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen hotelliyöpyminen jäi kokonaisuudesta pois. Otetaan Hanin kanssa vahinko takaisin korkojen kera joskus soveliaampana ajankohtana. Esitys oli ihan mielenkiintoinen ja illan kruunasi maittava pitsa läheisessä ravintolassa. Hyvää oli ja samalla reissulla tuli ravittua sekä sielua, että ruumista.

Muita hämmenyksen aiheita oli pikkuveljen kommentti minulle kahvipöydässä minun lesboystävästäni. Mielenkiintoiseksi asian teki se, että vastapäätä istui äiti ja kumpikaan heistä ei tiedä minun tai Hanin suuntautumista näin virallisesti ainakaan. Kaapin oven narahtelee taas, hui. Menen tulevana viikonloppuna kotikotiin vierailulle ja saa nähdä nouseeko puheenaiheeksi ko. keskustelu

Ei kommentteja: