keskiviikko 10. tammikuuta 2007

Sairaslomalla on aikaa...

Kävin maksamassa kirjastoon "muutaman" euron sakkomaksuja kahdeksasta myöhästyneestä kirjasta. Olin niin tottunut, että sähköpostissa on ilmoitus lähestyvästä eräpäivästä, mutta eipä tekniikka jostain syystä toiminutkaan. Joo, seli seli vaan, oma moka ja silleen.
Maksoin tästä myöhästelystä tällä kertaa 26,10, siis ihan eurovaluutassa ja vain hieman pitkin hampain ja kirvelevin mielin. Hemmetti, ehkä minä jo seuraavalla kerralla muistan vähän paremmin näitä palautella kirjat ajoissa.

Lääkkeitä ja pillereitä kuluu kiitettävässä määrin ja kaipa tuo kipuilu vasemmassa koivessa on hieman jo hellittänyt. Viime yönä heräsin vain kerran ja valvomisjaksoa kesti ainoastan tunnin verran, eli ehkä tämä tästä. Kävely on vaappumista, voimat on edelleen kadoksissa puutuneesta jalkaterästä ja lonkka osoittaa jo oireitaan poikkeavan kävelytyylin rasitusten takia. Veikkaan, että kohta minulla on joku hemmetin lonkkatulehdus tms... Plääh. Sitä odotellessa siis.

Siirsin myös lauantaille varatun näytelmä/hotelli-paketin loppukuuhun eli toivottavasti olen silloin jo kunnossa. Hani olisi jo ollut valmis lähtemään nyt tulevana viikonloppuna, mutta eipä minusta oikein olisi iloa ko. ajankohtana. Tällä hetkellä en pysty ottamaan alkoholia yhtään, en istumaan pitempiä aikoja ja unet on erittäin sekavat ja pätkittäiset kipujen takia, saati että mikään halipusipupuilu ja parisuhde puuhailu olisi onnistunut/ haluttanut.Ehkä tässä kahden viikon kuluttua... toivon näin. Tekisi ehdottomasti hyvää meille molemmille pienoinen miniloma kahdestaan.

Ei kommentteja: