keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lörtsy

Tuli käytyä paikallisilla markkinoilla ja ostettua lämmin lörtsy lounastauolla syötäväksi. Siis puhun nyt tästä herkusta. Hyvää se taasen oli, ei mahda mitään. Moista saalistani työpöydän äärellä lounastaessani ajatukseni lähtivät jälleen kerran omille teille, sillä sitä myöten kun makuhermot heräsivät heräsivät myös muistotkin eloon. Viime kesä, lörtsyt, kallio, Savonlinna . Huokaus sentäs.

Aamulla suurta hämmästystä aiheutti yöllä näkemäni varsin seksipitoinen ja hämmentävä uni. Olin unessa naispuoleisen ystävän kanssa jossain illanistujaisissa. Täällä eräs miespuoleinen herra (asiakas työympyröistä) teki tuttavuutta kanssani. Torjuin miehen lemmekkäät tarkoitukset tokaisemalla, että olen rakastunut toisen. Naiskaverini kysyi minulta saisiko hän tuon miehen, jos minä en häntä halua. Eipä siinä sen ihmeempiä lupia enää tarvittua ja parikunta aloitti varsin villit leikit siinä sängyssä. Sängyssä jossa minunkin kuuluis nukkua. Siinä ne sitten lemmiskelivät, samassa sängyssä missä minä leikin nukkuvaa ennenkuin sopivan tilaisuuden tullen osasin hipsiä karkuun.

Tosielämässä naispuoleinen ystäväni ei vieraissa varmaan kävisi ja tuskin minulta lupaa kysyisi noihin leikkeihin. Ehkä olisi syytä mieheltäkin jotain kysyä, nyt hän kauppatavaraksi rinnastettavissa oleva asia. Kauppatavara jonka minä lupasin ystävälleni kun en itse hänellä halunnut leikkiä.
Mikäs se nyt vaivaa kun näen miehistä unta. Onko kuun kierto tietyssä paikassa,  vai tekeekö alitajunta  nyt tepposiaan. Tässäpä sitä taas kallonkutistajalle riittäisi tulkittavaa. :) Vai kaivanko sen unikirjan kehiin?

Tämä taisi olla sitten se 701 blogikirjoitukseni. Aikasta monta vuodatusta, ettenkö sanoisi. :)

Ei kommentteja: