keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Laiskaa

Minä ikuinen tiukkapipo ja kaikesta stressaaja olen näköjään vaihtanut vähän kesäisemmän, ei niin tiukkapipoisen moodin päälle. Tulin töihin vasta kasiin ja tätä ihmettä ei ole ihan äsken tapahtunut. Toki osuus asiaan on varmaan eilisellä yökalastuksella ja myöhäisellä nukkumaan menolla, sekä upean kesäisillä keleillä. Jostain pitäisi vielä saada revittyä motiivia tähän työntekoonkin...

Pyörittelin tuossa noita hoitamattomia ihmissuhteitakin eilen mielessäni ja ei niistä sen enempää tullut pienen pyörittelynkään jälkeen. Olin vaan jotenkin naiivi asioiden suhteen, taas jälleen kerran. Typerää ja toki varmasti joudun myöntämään omat heikkouteni asioiden käsittelyssä. Olkoot, en viitsi tieten tahtoen ärsyttää ja aiheuttaa vitutusta ihmisille.

Aaamun harmistuksesta vastasi kuitenkin radioNovan keskustelu sukupuolineutraalin avioliiton hyväksymisestä. Aika rankaa tekstiä jälleen kerran ja en voi kun olla surullinen siitä, että minut(kin) on jälleen kerran luokitelut perverssiksi ja sairaaksi. Jep, jep.

2 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Oh please! Radio Nova on paskaa paketissa ja sen vakiokuuntelijat aivottomia (tai aivopestyjä); niiden mielipiteille ei kannattais antaa mitään arvoa.

Vesihiisi kirjoitti...

Aamulla mökiltä suoraan töihin ajaessani ehdin kuunnella moista kanavaa aivan liian kauan.
Siksi ehdin aiheesta jo närkästyäkin...
Aamuärtymystä siis. Enää ei idiootti mielipiteet vituta, enemmänkin huvittaa.