maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viilentävää

Ukkosmyrskyt ja ihanat vesi- ja raekuurot viilensivät kämpän nukkumakelpoiseksi. Tai siis ne viilensivät sen ulkoilman hyvin nopeasti +29,8 --> +17,4 asteeseen ja hyvät yöunet oli taattu tällä operaatiolla. Jopa siinä määrin nukkumakelpoiseksi, että aamulla nukutti ihan liikaa. Räppäsin aamulla kännykän herätyskellon kiinni kello 5.55 ja seuraava tajunnan tapainen hetki oli kello 7.32. Aamu oli menetetty jo, joten käytin hyvällä omallatunnolla liukumia hyväkseni ja saavuin duuniin pari minuuttia vajaa kahdeksan, käytyäni ensin suihkussa ja juotuani aamukahvit ihan rauhassa.

Niin-n ja ne unet tulivat kyllä tarpeeseen, vaikkakin jonkinlaisissa painajaisissa tulikin yöllä seikkailtua. Närkästyin suunnattomasti unessani tärkeän henkilön haukuttua minut tyhmäksi, ei haitannut yhtään vaikka olin hänen silmissä vaikka mikä kieroileva ja petollinen firgidi lehmä, tuo tyhmäksi haukkuminen sai unessa vasta sen kunnon kissatappelun aikaiseksi. Pitäisiköhän tästä vetää johtopäätöksi suuntaan tai toiseen, eiiiiiii kai. Olkoot. Unetkin.

Normaalin duunivitutuksen lisäksi mietintää aiheuttaa yhä tuo kesäloma. Miten sekaisin hommat mahtavat olla sen kolmen viikonkin loman jälkeen, kun kaksi poissaolopäivää saa kuviot näin sekaisin. Viereisen työpisteen samalla koulutusreissulla kanssani ollut miekkonen kiroilee kuin turkkilainen, joten eipä sielläkään työasiat kovin hyvin tunnu menevän. Kyseisen miekkosen kanssa pitäisi tehdä myös esimies/alainen keskustelu. Keskustelun aikana tulen varmaan korjaamaan tämän mieltäni vaivanneen asian seurustelukumppanini sukupuolesta, suoranainen harrastamani valehtelu pitemmän päällä on kovin raskasta. Nähtäväksi jää osaako hän pitää suunsa kiinni tästä aiheesta ja jos ei osaa tietää se ongelmia ennenkaikkea hänelle esimiehen roolissa.

Niin ja tyhjentävästi voinen sanoa myös, että Voihan hemmetin neljäs varvasluu.
EDIT. Se on neljäs jalkapöydänluu, tämä korjattakoon potilaan pyynnöstä.

Ei kommentteja: