maanantai 20. joulukuuta 2010

Harmistusten viikonloppu

Retki Turkuun ei jää mieleeni maailman parhaimpana reissuna.

Auton startti heitti veivinsä parkkipaikalla ja auto roudattiin korjaamoon, onneksi vakuutus ilmeisesti korvaa nämä kustannukset. Korjaamosta soitettiin aamulla, että mikä tässä autossa pitikään olla vikana. Vikaa ei voi nyt korjata, kun sitä ei ole. Auto toimii loistavasti. Ei se vaan toiminut lauantaina, ei vaikka sitä tutki, hakkasi ja potki useampikin mies. Voi... kökkö.

Hotelli jossa yövyttiin, oli tällä kertaa likainen, rikkonainen ja kylmä. En usko, että hotellin halpa hinta oikeuttaa moiseen leväperäisyyteen, aikaisemmat yöpymiskerrat olivat kuitenkin varsin onnistuneita kokemuksia.Ulkona oli puolestaan kylmä, viima ja synkeätä. Valokuvaaminen ei innostanut, kätköily ei innostanut, eli ylipäätään olin varmaan aika ikävää seuraa harmistusten vuoksi. Positiivista oli kai se, että reissuaminen oli kokonaisuudessaan ihan leppoisaa kiitos kärsivällisen ja reilun seuralaiseni ja reissuun mahtui yksi onnistunut muu tapaaminen. Niin-n ja minut poiskuljettanut VR toimi tällä kertaa mallikkaasti.

Myymäni kalat ovat toivottavasti selvinneet reissusta elossa ja mukava ostaja antoi jouluisaksi lahjaksi minulle rasian pipareita. Todella kaunis ele. :)

Ei ole hyvä fiilis nyt. Ei. Ei. Ei

Ei kommentteja: