keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hapanimelä riivinrauta

Olen taas viime päivinä ollut sellainen,oikein viimeisen päälle. Noh, kaikkeen on syynsä ja kuten ystävä sanoi saa sitä välillä olla ihan vitunmoinen narttukin. Sen etuoikeuden minä kyllä olen nyt käyttänyt hyväkseni ihan viimeisen päälle. Valitettavasti. Koetin taas pistää mutkia suoraksi, mutta kun ei ne nyt toistuvista yrityksistäni huolimatta oikene, olinpa miten röyhkeän törkeä tai ajattelematon pässinpää. Menkööt sitten juuri niin mutkilla kuin menee, kyllä ne siitä sitten oikenevat. Joskus. Mahdollisesti kovinkin pian.

Nyt kuitenkin tein shoppailuterapiaa,  laitoin tilauksen Bookplussaan ja mieleni tekisi  myös shoppailla Zooplussassa jotain pientä ja kivaa. Tilailin tällä kertaa kirjoja ihan vaan itsekkäästi omaa itseäni ja hyvinvointiani ajatellen. Aiheina digivalokuvaus, mielenrauhaa korvien väliin, ruokavaliosta ja ruokasuosituksista kirja sekä ilkeänkö edes sanoa--- Tilda-kirja. Juu. Saa hihitellä. Puolustuksen puheenvuorona voinen sanoa, että sain sen kirjan tarjouksesta. En tiedä onko siinä juuri sen tietyn öttiäisen kaavoja, mutta kokeilen jos saisin se kirjastosta sitten. Mie haluan nyt vähän näperrellä ja ommella jotain pientä ja nättiä. Kaikkea sitä ihminen hurahtaakin, katsotaan nyt rohkenenko käytännössä alkaa toteuttamaan Tildailuja. En oikein itsekkään usko tätä. ;)

Zooplussasta arvelin tilailla akvaarioon tavaraa, kalasille mureneita ja vähän myös kissaystävillekin ja kotikotikoiran TaruTuulikille jotain joulun ilahdutusta. :))

Ei kommentteja: