lauantai 23. syyskuuta 2006

Sorella

Luin äsken netistä erästä foorumia ja siellä väittettiin jonkun häiskän yrittäneen raiskata sammunutta naista BigBrother talossa... Hmm. Johan siellä alkoi tapahtua, mutta en ota sen ihmeemmin kantaa pitääkö väitteet paikkansa. Ikävää moinen. Viina ei todellakaan sovi kaikille, vaikka eihän viina saa eikä pidä olla syy moiseen käyttäytymiseen. Tuli vaan mieleen miten paljon moista tapahtuu oikeassa elämässä, missä kukaan ei keskeytä ratkaisevalla hetkellä. Opettajalla (Sorella) saattaa olla vähän vaikeata palata nuhteettomaksi normieloon ja tavisopeksi. Maine voi olla varsinmielenkiintoinen, ihan puhumattakaan tuosta arvon herran törttöilyistä. Erittäin ikävää.

Olo on edellenkin erittäin flunssainen, yö meni erittäin huonosti hukkuessa ja niistäessä. Kuumetta on edelleenkin ja ärsyttää olla vapaana viikonloppuna sairaana. Turhauttaa tosi rankasti.

Pitäisi jaksaa vaihtaa vedet akvaarioon. Ostin kaksi uutta avainkirjoahventa ja tuollahan ne kohtuu arkoina uiskentelevat. Se ulkosuodatin pitää kyllä ehdottomasti ostaa, sen verran usein noita sisäsuodattimia on nyt joutunut putsaamaan.

ja nyt niistämään

Ei kommentteja: