lauantai 16. syyskuuta 2006

Makkarakeittoa ja makeaa mahan täydeltä

Uusi Maraboun isona 200g levynä oleva Daim-suklaa on muuten sitten hyvää. Kysessä on normaali Maraboun maitosuklaalevy, johon on murennettu noita Daim-paloja Olen aina tykännyt ihan Daim suklaastakin, mutta sen mantelikrokantin kovuus on hetkittäin häirinnyt ja syödessä on pelottanut että toivottavasti paikat hampaissa kestää tämän herkkuhetken. Tässä uudessa isossa levyssä Daim muruset ovat sopivan pieniä, mutta aaah niin hyviä. Suklaatahan ei saisi syödä, mutta elo oli sen verran alavireistä tuossa viikolla että piti sitten testata tämäkin nami. Ja nyt piti sitten hakea toinen levy, hyi minä. :( Muutkin ovat näköjään huomanneet tämän herkun eli suklaayhdistyksen arvioita tuotteesta.

Ja makkarakeittokin on hyvää. Tein moista herkkua pitkästä aikaa ja lautasellisen jälkeen maha on nyt sit täynnä. Kunhan olo tästä hieman kevenee ja vatsa vajuu, on varmaan aika mennä saunaan. Jälkiruuaksi olisi sitten tölkki siideriä. Sen suurempia määriä juomia ei passaa juoda, sillä yllätys yllätys huomenna on taas työpäivä. *huokaus* Tän päivän urakka ei riittänyt, vaan tekemistä on huomiseksi ja ei auta kuin mennä huomennakin duuniin tekemään työtehtävät valmiiksi maanantaiksi. Jos se huomisen tuplapalkka korvaisi menetetyn vapaa-ajan, eikä harmittaisi niin vietävästi.

Parisuhde kärsii kyllä tästä minun ainaisista ylitöistä tällä hetkellä. Viikonloput ovat ainut hetki olla yhdessä ihan kunnolla, mutta eipä oikein onnistu tällä hetkellä. Juuri nyt haluaisin kovasti halauksia, rakkautta ja rakastelua pitkän kaavan mukaan ja kaikessa rauhassa. Toivottavasti tätä aikaa löytyisi näihinkin hetkiin jossain vaiheessa. Sivuhuomautuksena voisin todeta, että joku ulkopuolinen voisi luulla minun saaneen jo rakkautta katsoessaan minua tällä hetkellä. Kaulassani on nimittäin muutama hyvin tuhman näköinen ja iso fritsu. Nolottaa aika suurestikkin tässä iässä pitää poolopaitaa, että ihan kaikki puremat eivät näkyisi koko maailmalle. En nyt niin iloissani moisista koristuksista ole, mutta vahinkoja sattuu näköjään ihan muuten vaan haliessa ja pusiessa rakkaani kanssa. Oli ihan mukavan kiihkeä jälleennäkeminen pienehkön erossa olemisen jälkeen. *hih* Olen hyvinkin perso kaulasta koskettamiselle ja sen suutelemisesta ja kaulan sivusta on minulle erittäin erogeeninen paikka. Tämän pienen hurmaavan seikan on sitten näköjään Naisenikin huomannut... ihan positiivisessa mielessä siis.

Että kaikenlaisia ongelmia on minullakin, 30+ emännällä. Höh

Ei kommentteja: