maanantai 11. syyskuuta 2006

WTC:n vuosipäivä

Viisi vuotta sitten avoliittoni ja kihlaukseni veteli viimeisiä henkosiaan juuri tällä hetkellä ja tämä päivä jäi mieleen kaiken muun oikean kamaluuden lisäksi yhtenä viimeisistä päivistä jolloin vielä tuntui olevan jotain yhteistä puoliskon kanssa. Vajaan kuukauden päästä ei enää ollut "meitä" ja pakkasin omaisuuteni autoon ja muutin pois hyvin pikaisella muutaman päivän varoitusajalla.
*Huokaus* Kaikkea sitä muistuukin mieleen menneisyydestä. Juu ja tiedän, että on typerää verrata oikeata koko maailmaa muuttanutta ja järkyttänyttä katastrofia johonkin avoliiton loppumiseen. Kaipa se ero oli minulle oma pieni henkilökohtainen murhanäytelmä kuitenkin.

Tässä päivässä ja nykyisyydessä ei ole juurikaan mitään erikoista mainittavaa, ylitöitä olisi mahdollista tehdä töissä niin paljon kuin jaksaisi eli siellä kiirettä riittää. Arkielon puolella olen huolissani eräästä läheisestäni ja sellainen yleinen jaksaminen ja innostuminen on aika vähäistä juuri nyt. Eli kovin on alavireistä tämä elämä tällä hetkellä :(

Siivoilin myös menneitä kirjoituksiani tietyiltä osin ihan vaan asianomaisen toivomuksesta. Kiitos, että jaksoit lukea tekstiäni.

Ei kommentteja: