maanantai 29. elokuuta 2011

Uusi viikko

Viikko alkaakin säpinän merkeissä. Duunien jälkeen pitäisi siirtyä auton rattiin ja nokka kohti Imatraa. Pikavisiitti siellä ja yöksi takasin kotiin. Olkoot reissu vaikka vanhojen kotimaisemien näyttämistä Autolle, edellisen kerran tuolla tulikin vierailtua kyseisen auton oston merkeissä.

Säikähdin viikonloppuna jälleen kerran jostain syövereistä kumpuavia mörköjä. Tällä kertaa siihen ei tarvittu kuin Robert Heleniuksen nyrkkeilyottelu telkkarista ja verisen vastustajan naama. Tämän kuvan jälkeen ne mörköt mönkivät jostain esille. Eipä siinä muuta taas voinut kuin pillahtaa itkuun, näkyy ne vaan kummittelevan nuo perheväkivallan haamut sitkeästi jossain.  Ei auttanut edes vakuuttelut, että miehet on pieksättämässä siellä itseään ihan rahasta ja vapaaehtoisesti, äärimmäisen pahalta se tuntui silti. Olen varmaan joutunut vähän liikaa eläessään sitä verta lattioilta ja muilta materiaaleilta luutuamaan. :((

Toki sallin tämän urheilumuodon muille, ei sinä mitään. Omat hermot ei vaan kertakaikkisesti kestä, joten pysyttelen moisesta urheilusta ihan suosiolla erilläni.

Ei kommentteja: