tiistai 9. elokuuta 2011

Tehokasta (or not)

Lomat on toistaiseksi vietetty ja palattu turvallisesti arkisiin kuvioihin ja töihin. Ensimmäinen työviikko oli kovin nihkeähkön oloinen, sillä kyllähän se vihlaisee kun loman aikainen heräämisen ajankohta onkin yhtäkkiä lounasaika. Univelkoja oli ja tuli, mutta ehkä tämä rytmi tästä pikkuhiljaa palaa taas kohdilleen. Joskus ainakin. Lomalta paluuahdistustakin oli havaittavissa mittavissa määrin, en muista koskaan kärsineeni moisesta oireyhtymästä aikaisemmin. Tai sitten syy oli siinä, etten edes muista koska minulla on viimeksi ollut täysimääräinen kesäloma. Eipä niistä pätkälomista ole tarvinnut kärsiä mitään ahdistuksia suuntaan, taikka toiseen.

Olen tuossa kahlaillut loma-aikaisia kuvia lävitse. Ehkä ensi kerralla harkitsen otanko kameran mukaan, vai en. (otan kuitenkin, vaikka nyt uhoan nyt muuta) Sen vajaan tuhannen kuvan selaaminen ja lajittelu on aika tuskaisaa ja ennenkaikkea aikaa vievää puuhaa. Toki olihan reissuja niitä ajettuja kilometrejä 4300 ja neljä eri maata, joten kuvattavaakin oli. Ainakin hiekkarantoja, hiekkaa ja tuulta. Sitä kuvasaastetta reissunpäältä on luvassa tänne joskus myöhemmin, olettaen siis että ikipäivänä osaan päättää mitä kuvia täällä tulen julkaisemaan. Lupaan julkaista kuvan ainakin ihanasta, muodokkaasta ja raidallisesta pepusta.;)

Muuten ei kai ole mitään marmattamisen aihetta, valitettavaa tai kitistävää. Voisinko sanoa sen jopa ääneen. Uskallanko. Olen ihan onnellinen nainen. :))


Ei kommentteja: