maanantai 23. toukokuuta 2011

Paluu arkeen

on taas piirun verran nihkeää. Asiaa ei varmaan helpota yhtään se, että maito piimi kauniisti vastakeitetyn kuuman kahvin pinnalla. Se siitä aamukahvista sitten, olisin kuitenkin tarvinnut sitä kofeiiniannosta kipeästi.
Yleinen olotilani on hämmästyneen mietteliäs, siis ihan positiivisella tavalla.

Viikonloppuun kuului reipashenkistä ulkoilua niin vaaramasemissa, kuin lehdoissakin, vettä, kivikkoa ja kipeytyneitä persauksia. Upeaa auringonpaistetta, veisistöjä  muodossa jos toisessakin, sekä paljon puhumista, hieman itkemistä ja järkyttävän täyttävää pitsaa. Jos omalle olotilalleen voisi pistää peukkua ylöspäin, niin nyt kyllä tykkään, tykkään, tykkään. Ainoa todellinen pohdinta pieneen pääni tuli aiheesta kiltteys, kuka on kiltti, kenelle ja millä lailla. Siinähän sitä mietittävää onkin.

Kesä tuo  myös talven jäljiltä näkyviin kauniita maisemia muussakin mielessä kuin vihreänä lehvästönä. Talven piilossa olleet  mielenkiintoiset näkymät hivelevät taas silmiä tuolla ulkoilmassa. Luojalle kiitos hihattomista paidoista ja topeista, minut saa näköjään mykistettyä jopa kesken puheen kovinkin helposti. Siihen tarvitaan vaan käsivarret ja hartiat. :)) Toki tämä outo (?) viehtymykseni oli tiedossani jo ennenkin, mutta olin sen ehkä tuossa matkan varrella jo onnistunut unohtamaan. Saahan sitä katsella, saahan? Hetkittäin näinä tiiviskatseisina tuijotustuokiona tunnen itseni yhtä tyhmäksi kuin Homer Simpson nähdessään donitsin, kuola valuu ja suusta kuuluu lasittuneen katseen takaa vain Mmmmmm... Hih. Seksikkyyttä on onneksi niin monenlaista. :)

Huh sentäs. Onneksi arki alkaa.

2 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Optinen onanointi on sallittua ja kesällä vielä hyvin helppoa :-D ! Että siitä vaan!

Vesihiisi kirjoitti...

Oi kiitos, joku on kanssani sama mieltä. :)) Ilmeisesti siis muutkin harrastavat tätä iloa...? ;) Ja tuo optinen onanointi kuulostaa terminä... öh kovin mielenkiintoiselta. *reps*