sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Älä ressaa

No en. Tai siis ainakin yritän olla vetämättä kaikesta aina stressiä. Etukäteen, jälkikäteen ja ihan muuten vaan. Järki sanoo, että kaikki järjestyy ja menee parhain päin. Sillä vouhkaamisellani saan vaan pelkkää pahaa aikaiseksi, toki ei se täydellinen sinisilmäisyyskään ole hyvästä.

On jotenkin kovin virkistävää tutustua ihmisiin, jotka ovat jalat maassa-tyyppiä. Jotka luottavat vaan siihen että elämä kantaa ja asiat järjestyvät. Kaikki menee niinkuin pitääkin. Niinhän se on, kun vaan saisin taottua tämän totuuden ihan sinne selkäytimeen saakka. Näin semijalatmaassa-tyyppinä (huh mikä sanahirviö) olen unohtanut sen järjen äänen todella pahasti kerran elämässäni ja sen hairahduksen jäljiltä sain paikkailla itseäni ja elämääni pitkän aikaa. Jälkiviisaana on hyvä todeta, että onneksi kaikki meni pieleen.Tulipahan opittua, koettua ja elettyä niin hyvässä kuin pahassakin.

Facebook aiheuttaa taas närästystä.

 *tilitys alkaa*
Sain hirvittävän ripityksen ihmiseltä jonka syntymäpäivän olin missannut.Syntymäpäivä merkintä oli ollut hänen fb-sivuillaan pari tuntia näkyvissä ko. merkkipäivänä ja kun en lärvikirjassa juuri sillä sekunnilla ollut, niin onnittelemattahan se jäi. Tämä on kuulema törkeää välinpitämättömyyttä häntä kohtaan...Ei saatana. ÄÄÄÄRRRR. Huoh. Hankkikaa helvetti vie elämä, siis se ihan oikea elämä netin ulkopuolella. Tekisiköhän minulle(kin) tauko hyvää moisesta mestasta, en tunnu nykyisin saavan sieltä kuin pelkkää närkästystä.
 *tilitys loppu*

 Niin-n ja anteeksi kirosanat.

2 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Jos tyypin pitää ruinata onnitteluja naamakirjassa (ja se on noin helvetin tärkeää), niin sillä ei taida kovin paljon kavereita olla. Miksiköhän ei ;-P ?

Vesihiisi kirjoitti...

Niin-n, sanattomaksi ja piirun verran surulliseksi vetää moinen ihmekilahdus. :(