keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Märinää taas kaikesta

Jos en ole vielä maininnut, niin yksi henkilö top5 inhokkilistallani on Johanna Tukiainen. Nyt neiti näkee sitten demoneita uskoontulonsa jälkeen. Joo-o, no eipä siinä mitään. Toivottavasti lääkitys tai muu apu löytyy hänellekin jossain vaiheessa tai sitten Hymy lehti menisi konkkaan, eikä kenenkään tarvitsisi tyrkyttää sinne juttujaan. Niin joo, ja 7-päivää saisi mennä samassa rytäkässä.

Mulla on oikeasti liian paljon nyt vapaata aikaa. En oikein voi tehdä mitään täysipainoisesti, sen verran hankala tuo koipi kuitenkin on. Tympii, tylsii ja pitkästyttää. Sain sentäs tänään tehtyä vihdoinkin vanhempien puolesta anomuksen Acerille, että lähettäisivät vihdoinkin ne palautuslevyt isälle. Leivoin myös tonnikala/kylmäsavulohihyrriä, joista toivottavasti tuli hyviä. Jääkaapissa oli tuorejuustona tuota kylmäsavulohta ja sen parasta ennen päiväys on ihan kohta joten juusto piti tuhota jollain keinolla. Pikainventaario raaka-aineista herätti sitten ajatusen lehtitaikinaan tehdyistä hyrristä, pitää maistaa leipomuksia kunhan vähän naposteltavat jäähtyvät.

Täältä kotoani on tuohon lähimpään kauppaan huimat parisataa metriä matkaa ja kovasti laiskottaisi tuokin matka. Hekumoin päivällä jo ajatuksesta kylmästä siideristä, nyt varmaan pitäisi sitten mennä ostamaan tölkki siideriä tai ehkä toinenkin ja tyydyttää tämä mieliteko. Runsaas särkylääkkeiden syönti kun on viimeaikona ikävästi ja aika tehokkaasti estänyt näiden alkoholipitoisten juomien nauttimisen.

Ei kommentteja: