sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Laskiaista ja sunnuntaita

Ihanaa herätä pitkästä aikaa toisen vierestä. :) Näemmä kaipasin läheisyyttä enemmän kuin arvasin itsekkään, mutta toivotaan taas elämän tästä tasaantuvan omiin uomiinsa. Vietän rauhallista sunnuntai-aamu Hanin vielä nukkuessa sängyssä ja nautiskelen aamukahvia sokerikorppujen kera. Sain varmaan eilen raitisilma-myrkytyksen koko päivän ulkoilujen jälkeen ja nyt olotilani on varsin nuutunut ja väsynyt runsaista yöunista huolimatta. Yllätävän nopeasti kolmen viikon makoilu paikoillaan vie peruskuntoa alapäin, varsinkin kun samaan aikaan lohduttauduin syömällä kaikkea epäterveellistä ja hyvää. Selkä voi hyvin ja odottelen pikkuhiljaa hetkeä, että pääsen taas uimaan ja tekemaan muuta hieman räväkempi liikkeisiä harrasteita.

Jottei kirjoituksesta tulisi liian positiivinen, niin marmatanpa taas ikuisuusaiheesta, mikä on töissäkin taas herättänyt runsaasti ihmetystä ja keskustelua. Miksi pelkkä minun sukupuoleni (tiettävästi olen nainen) edellyttää minun olevan kiinnostunut sisustuslehdistä, sisustamisesta ja lapsista. Keskustelen aiheista ja kuuntelenkin ihan mielelläni, vaikken itse moisista aiheista ole kiinnostunut. Miksi samainen sukupuoleni pitäisi näemmän estää minulta taidon tankata autoa, maalata seiniä, porata reikiä tai ruuvata ruuveja. Samainen sukupuoli pitäisi myös estää kaiken kiinnostuksen atk-juttuihin ja kaikkiin urheilulejeihin. Toisinaan on todella rasittavaa olla keski-ikäisten ja niitä vanhempien naisten työkaverina.

En olen mikään feministi, mutta jumankekka ei se, että jalkojeni välistä löytyy synnyttämiseen kelpaava elin tee minusta vammaista, siten etten edes pysty itse tankkaamaan autoa. Kun se on miesten homma tai että kun eräskin kehui maalanneensa keittiö katon, niin käytännössä hän oli valinnut maalin ja se mies oli tehnyt kaiken muun. Jep, jep. Heille oli suuri järkytys sekin, kun kerroin seuraavani jotain urheilulajeja ihan livenä... Hämmentävää järkyttää ihmisiä näinkin pienillä jutuilla, en oikesti tiennyt itse olevanikaan niin erikoinen persoona, minä he minua pitävät. :)

Niin-n ja ne Madonna liputkin suvaitsivat saapua Saksasta. Kiva, kiva.

Ei kommentteja: