tiistai 20. tammikuuta 2009

Päivän hyvä työ

Kävin luovuttamassa nesteitäni 4,5 dl, eli verenluovutus oli taas työkaverin innoittamana ajankohtaista. Hemoglobiini oli 145 joten kaikki sen osalta kunnossa, samaten mukaan tyrkättiin paketti rautatabletteja kun nyt satun kuulumaan naissukupuolen edustajistoon ja ikäkin on sen alle 60-vuotta. Pitänee siis syödä moisia tabuja, kun ilmaiseksi moisia sai.
Olen pohdiskellut tässä aiemminkin homojen eriarvoisuutta verenluovutuksen suhteen ja kyllä se vieläkin ihmetyttää, että miksi kummassa... No se siitä. Suuri vääryys minun mielestäni, mutta kaipa ne viisaammat ovat tämänkin päättäneet. Varsinkin kun mietitään ja tiedetään mistä "ryhmästä" nykyisin ne hiv-tapaukset sun muut ovat enimmäkseen löytyneet... MUR aiheelle. Karenssiajat olivat vuoden alustasta näköjään tietyiltä osin muuttuneet, eli mukaan esim. lävistykset ja tatuoinnit aiheuttava nykyisin 4 kk karenssin entisen puolen vuoden karenssin sijaan.

Muuta mainitsemisen arvoista on työsuhteen jatkuminen ainakin syyskuulle ja mukava positiivinen palaute työkavereilta työpanostani ja osaamistani koskien. Kiva, että joku edes arvostaa pientä pakerrustani. Palkkaneuvottelut uuden sopimuksen tiimoilta ei aivan toivotusti mennyt, mutta pieni korotus tuli kuitenkin liksaan. Parempi siis sekin, kun ei mitään.

Akvaarioprojektini etenevät pikkuhiljaa ja Saksan suunnalta tilatut akvaariorojutkin ovat liikahtaneet näemmä kohti kotiosoitettani. Hyvä homma, josko kohta loppuisi tämä rahameno edes näitten akvojen osalta. Nolona täytyy myös myöntää, että sorruin jopa heräteosostona sievään akvaariokasviin joka sitten kotona osoittautuikin terraariokasviksi. Hemmetti sentäs, olisi pitänyt jo uskoa vaistoani eikä kauppiasta, sen verran räikeät värit kasvissa oli. Jälleen kerran on todettava, että kauppiaat näköjään myyvät ihan mitä vaan... PÖH.

Olen mielenkiinnolla myös seurannut julkisuudessa viime aikoina melko usein esiintyneitä parisuhteiden rekisteröimisiä, eli Subillakin on näemmä tulossa Meidän Häät ohjelmasta jotain aiheeseen viittaavaa. Hienoa. :)

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kiva että työt jatkuu!

Minäkin sijoitin akvahommiin taas, ostin ulkosuodattimen kun oli aivan liian huono suodatin aiemmin. Kyllä vähän kirpas... Mut nyt se on, seuraavaks pitäs vaihtaa hieno hiekka, ku joskus jaksais... Loisto opetus että ei olisi pitänyt ostaa käytettynä; vaikka halvalla saikin, on nyt ongelmaa siitä kun kaikki onkin omaan makuun vääränlaista, ja alkuperäiset asukkaat ovat varsin erikoista sakkia, eikä kalat sovi yhteen :/ no, pikkuhiljaa..

Vesihiisi kirjoitti...

Minkäslainen suodatin lähti mukaan kaupasta? niin-n ja onnea ja pitkää pinnaa sen hiekan pesun suhteen. EI maailman kivointa hommaa sekään.

Susanna kirjoitti...

Lähti Eheimin proffa 2. Ihana! Ajattelin ensin et tilaan saksasta sen, mutta kun en tiennyt suodattimista mitään, päätin että parempi ostaa tutulta kauppiaalta niin voin mennä sinne itkemään kun on 200l vettä lattialla :D.

Mä oon käsittänyt että bilteman puhallushiekka on niin puhdasta ettei sitä ole välttämätöntä pestä ollenkaan. Täytyy perehtyä ;).

Vesihiisi kirjoitti...

Oi. Olet ollut viisas ja hommannut Bilteman hiekkaa eli pääset helpolla. Täällä kaukana Biltemoista ei ole ollut saatavilla moista ihanan puhdasta hiekkaa, eli minäkin olen pessut elämäni aikana varmaan sen sata kiloa hiekkaa.
Mul on kans toi proffa 2 ja hyvin on pelittänyt muutaman vuoden. Saksasta olen suodattimeni ostanut ja ei vielä ainakaan ole ollut ongelmia. *Koputan puuta*