tiistai 27. tammikuuta 2009

Auts, auts, auts...

Selkä ei tykännyt sunnuntain venyttelyistä jumpassa. Nyt sit viikko sairaslomaa puristuksissa olevan iskiashermon vuoksi, eli onneksi lääkäri määräsi riittävän vahvat huumaavat lääkkeet. Sain jopa nukuttua ja ehkäpä nuo lihasjumitkin pakaran seuduilla helpottavat pikkuhiljaa. Sitä terveenä ei muistakkaan miten hankalaa on kengännauhojen solmiminen tai edes yksinkertainen sängystä ylösnouseminen. Akvaarioon tarkoitettu pitkä, varrellinen kasvipihti on ollut yllättävän näppärä apuvälinen esim. sukkien jalkaan laitossa ja tippuneiden tavaroiden lattialta poimimiseen. Huvittavaa sinällään... hih.
Harmittaa vietävästi, mutta eipä auta kun kärsiä ja parantua. Kunhan selkä taas kestää, niin pitänee pikinmiten päästä kuntosalille, jotta nuo selkälihakset saisi kuntoon vihdoinkin. Pää tykkäsi kovastikkin jumpasta, mutta pitänee nyt ottaa ihan hillitysti ja varovasti tuon liikunnan kanssa-

Akvarojutkin Saksasta tulivat ja nyt sitten katselen kaihoten noita tavaroita kun en pääse niitä asentelmaan ja laittelemaan paikoilleen. Nooh, ehkä parin päivän päästä.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

liikunta siis on kuin onkin epäterveellistä ja vaarallista :D

mitä sä tilasit saksasta?

Vesihiisi kirjoitti...

juu, liikunta on näköjään sit pahasta. Höh.

Saksasta tilailin ihan vaan ruokaa, ulkosuodattimeen uudet massat/letkut/silikoonisprayt, sisäsuodattimiin noita suodatinpatruunoita, kasvilannoitteita yms... Satanen niihinkin kyl upposi, vaikkei mitään erikoista ollutkaan tilauksessa.