sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Leppoisaa sunnuntaita

Olen pikkuhiljaa saamassa vasta vaatteitani päälle, vaikka kello on melkein puolipäivä jo. Poikkeuksellisen hidasta puuhailua minulta... höh. Olen tässä viettänyt Hani-vapaata viikonloppua vähän vaihtelevissa tunnelmissa ja kaipa se harmitus hälvenee ensi viikonloppua odotellessa. Tarkoituksena olisi ottaa pikainen irtiotto arjesta ja käydä vähän pienelle hotellilomalla ihan kaupunkimaisemissa. Sitä siis odotellessa...

Kävin eilen testaamassa uutta autonavigaattoriani ja kohtalaisen hyvin onnistui autoilu ihan omin nokkineni vieraassa kaupungissa. Kävin pikaisesti tutustumassa Jyväskylän kaupunkiin ja yhdistin shoppailun oheen vähän penkkiurheiluakin salibandy-ottelun tiimoilta. Oli ihan kivaa pitkästä aikaa päästä katselemaan vauhdikasta peliä, viime kerrasta onkin jo kauan, asutelin silloin vielä Susirajan seutuvilla. Harmittaa hieman tämä nykyinen asuinpaikka pienuutensa vuoksi, täällä kun ei salibandya juurikaan pelailla naissarjoissa varsinkaan. Höh.

Selkäkin taas vihoittelee ja muistuttelee olemassaolostaan. Minun pitää pikaisesti päästä liikkumaan ja toivottavasti tämän illan jumpat auttaisivat tähän jäykkyyteen ja hetkittäiseen kipuiluun. Hiihtämäänkin haluaisin, mutta ensin pitänee käydä katsastelemassa/shoppailemassa noita voiteiluvalikoimia sillä virallinen hovivoitelija Hani kun ei enää ole huoltamassa täällä minun suksiani. ;)

Nyt kuitenkin broileripastan pariin, ainekset odottelevat jo jääkaapissa.

Ei kommentteja: