lauantai 31. tammikuuta 2009

Löpinää lauantai-illan ratoksi

Hani on reissussa Savonlinna suunnalla ja minä kärvistelen täällä kotona osittain vielä selkäkipuisena. Harmin kun en päässyt mukaan, no ehkäpä me vielä ehdimme yhdessäkin reissuun. Selkä alkaa olla jo hieman parempi, vasen jalka on polvesta alaspäin käytännössä tunnoton ja oikeaa puolta vihloo satunnaisen epäsäännöllisesti silloin tällöin. Iskiashermo on edelleenkin jossain määrin puristuksissa, mutta pahimpiin hetkiin verrattuna olo on nyt loistava. Pystyn nukkumaan ja jopa tekemään arkiaskareitakin, huumelääkkeitäkään ei ole tarvinnut syödä enää entiseen tahtiin. Voisin jopa kuvitella pääseväni töihin maanantaina.

Katselen ja kuuntelen tässä Euroviisun karsintoja ja ihmettelen oikeasti voiko noista yhtään kappaletta pistää edustamaan Suomea. HUH. Uskomattomia tekeleitä, suomalaista vinkuvonku-iskelmää tai muuten vaan onnetonta ähkinää. Oikeasti tulee kovasti myötähäpeän tunteita joidenkin esiintyjien kohdalla, mutta katsotaan nyt kuka sinne loppujen lopuksi pääsee. Joku jossain mainitsi Remusta tulevan mieleen Klonkku... voisin jopa olla asiasta samaa mieltä. Suomen kielikään ei ehkä ole se paras valinta moisiin pippaloihin. Kunhan se edustaja ei ole Sillanpää, eikä Kansa, eikä Remu, eikä tuokaa... äh eli loppujen lopuksi ihan se ja sama. Antakaa edes uusille tuulille ja esiintyjille mahdollisuus, jookosta?

Eilen järkytystä minulle aiheutti uutiset Joensuusta ja Abloyn tehdaspalo. Taannoin menneisyydessä (vuosia sitten) olin jopa moisessa puljussa töissä, joten paikat olivat minulle kovinkin tuttuja. Nykyisin muutama kaveri on yhä töissä samaisessa tehtaassa eli teki oikeasti häijyä katsella koruttomia televisiokuvia palaneesta osista tehtaalla. Uutiset Yt-neuvotteluista tehtaalla olivat jo muutama päivä sitten yllättäviä, saatikka sitten heti tämä uutinen. Henkilökohtaisesti hätätiedote televisiossa oli varsin pelottavaa, mietin vaan onko tulevaisuudessa mahdollisuutta valita alueet minne moinen hälytys annetaan/näytetään. Luulen, että ainakin Joensuun ulkopuolisia ihmisiä hätätiedote on ärsyttänyt suunnattomasti.

Ja kun viime aikoina olen kaikesta närkästynyt tai järkyttynyt, niin marmatanpa tästäkin. Mielestäni Tanja on varsin viehättävä persoona monellakin tapaa ja sallittakoon hänen pitää siviilielämänsä yksityisenä, oli hänen kumppaninsa sitten mies tai nainen. Ihan sama mulle. Tykkään kyllä tästä naisesta kovasti, eli en tietty pahoillani olisi, vaikka hän tytöistä tykkäisikin. ;)

En nyt voi alkoholia nykyisten myrkkyhuumelääkkeiden kanssa nauttia, eli menen lipittämään sitten tuota alkoholitonta leikki-sidua paremman puutteessa. Jos vaikka niin pääsisi vähän tuohon fiilikseen lauantai-illasta.

Ei kommentteja: