tiistai 12. kesäkuuta 2007

Päivitystä

Äiti sai sunnuntai-aamuyöstä tajuttomuuskohtauksen ja nyt hänellä epäillään epilepsiaa. Äiti itse oli miettinyt, että stressi ja kiire olivat laukaisevana tekijänä hänen kohtauksessaan. Arvelu pitänee varmaan paikkansa. Hain äidin sunnuntaina sairaalasta (jonne hänet oli edellisenä yönä viety ambulanssilla) ja vein hänen kotiin toipumaan rauhalliseen koti-ympäristöön.
Yllättävä ja ikävä tapahtuma, mutta toisaalta se pakotti minut kohtaamaan omat vanhempani kasvokkain hyvinkin nopealla aikataululla. En usko, että olisin muuten vielä "uskaltanu" käydä siellä kylässä. Koko suku ja perhe touhuaa tämän sairaskohtauksen ja äidin ympärillä, eli ehkä minun suuri paljastus painuu unholaan ja se ei ole enää se ISO asia.

Molemmat vanhemmat tuntuivat suhtautuvan minuun ihan lämpimästi, itse lesbous-asiaa ei kyllä käsitelty sen ihmeemmin, kun oli tuota muutakin päiviteltävää oikeiden ongelmien parissa. Toivottavasti kohtaus oli oikeasti vain yksittäinen oire, eikä mitään sen vakavempaaa. Lisätietoja ja -tutkimuksia asiasta tulevaisuudessa.

Ei kommentteja: