torstai 7. kesäkuuta 2007

Huomenta :)

Harvinaislaatuisesti kirjoittelen näin aamutuimaan. Normaalikuvioiden mukaan olisin juuri nyt aloittelemassa töitäni enemmän tai vähemmän väsyneenä, mutta nytpä ajattelin hoitaa sosiaalisia suhteita heti aamusta.
Sovittiin nimittäin Hanin kanssa treffit mukavaan heti aamusta aukeavaan kahvilaan, syödään siellä pienimuotoinen aamupala, höpötellään mukavia ja lähdetään sitten kukin taas omiin hommiimme. Hanihan tekee tällä hetkellä yötyötä ainoastaan, mikä haittaa hieman näkemisiä, mutta eipä tässä hätää. Itse voin liukuvan työajan puitteissa mennä johonkin aikaan ennen kello 8 töihin, joten aina hyvä syyn takia kannattaa joustaa työajoista. Menen töihin tuntia myöhemmin ja Hani menee työvuoronsa jälkeen sitten nukkumaan. Päivä alkaa siis erittäin mukavissa merkeissä tänään. :)

Akvaariossa on tapahtunut myös jotain mainitsemisen arvoista.Lehtikalat kutevat taas. Kutu on säilynyt muutaman päivän ihan hengissä, pieni viipottavia siimahäntä- kalanpoikia näkyy jo liikenteessä ihan hurjan paljon. Vanhemmat koettavat saada pidettyä pennut vielä toistaiseksi turvallisesti jaavansaniasipuskan ja kannon luona piilossa suodatinputkeen liimautuneena. Jätin yövalon päälle, että näkevät paremmin poimia pudonneita/karanneita lapsia talteen ja ilmeisesti tämä kikka auttoi, sillä yön aikana hävikki oli hyvin vähäistä. Jopa liian lähelle laseihin kiipeilemään nousseet kierteissarvikotilot saavat kyytiä vartioivilta vanhemmilta hyvin napakoilla tökkäisyillä. Voi kun lapsoset säilyisivät vielä muutaman päivä, jolloin voisin harkita pesueen siirtämistä pienempää yksiöön.

"Kaapistaulostulo-kriisini" alkaa myös helpottamaan. Asiat etenevät omalla painollaan ja sillä hyvä,sillä saralla ei ole tapahtunut mitään uutta sitten äidin tiistaisen puhelinsoiton.

Ei kommentteja: