torstai 21. kesäkuuta 2007

Hyvää Juhannusta

Seikkailtiin Hanin kanssa hermoja kiristävillä ruokaostoksilla mökkireissua ajatelleen. Sitä miettii kyllä kummasti, mitä järkeä on ostaa ruokaa kuin höpelö , niinkuin se olisi tästä maailmasta loppumassa. Oli siellä kauppakompeleksissa hemmetin monta muutakin samoilla aikeilla varustettuna kärryllä törmäilijää, eli kuhinaa ja ryysistä riitti.
Ja jälleen kerran juolahti mieleen miksi me ei Hanin kanssa asuta yhdessä. Kahden talouden ostokset ostettiin erikseen ja kuitenkin huomenna ne yhdistetään mökkireissulle. Kamala vatvominen siitä, että kumpi osti tomaattia ja onko molemmille sopivaa leipää ja ja ja ... ÄH. Pitäisiköhän tälle asialle tehdä jotain?

Hani menee vielä ensi yöksi töihin ja pääsemme juhannusreissulle perjantaina jossain vaiheessa. Paluu arkeen tapahtuu sunnuntaina, eli eipä tämä nyt niin ihmeellinen loma ole tiedossa kummallekaan. Muutenkin meikäläisen fiilikset ovat vähän alamaissa, kiitos sekopäisenä käyvän hormonitoiminnan.

Äiti suree vainoharhaisena omaa terveyttään ja lisäselvitystä sairaudesta tulee ensi viikolla jonkun "kuvauksen" muodossa, lopulliset tulokset valmistuvat heinäkuun alussa. Eli odotellaan vielä... kohtaukset eivät onneksi ole uusiutuneet.

Ei kommentteja: