sunnuntai 5. marraskuuta 2006

Uusi tausta

Tämän blogin entinen tausta alkoi jo tympimään, eli ihan vaan tylsyyttä paetakseni vaihdoin taustan. Nykyinen on ainakin vaaleampi ja erilainen, mutta aika näyttää onko tausta yhtä hyvä vielä huomennakin. Taas pitää ruuvata kävijälaskurit, sun muut kohdilleen, kun en lahopään muistanut kaikkien muutosten häviävän tässä yhteydessä.

Viikonloppukin oli ja meni. Oltiin Naisen kanssa yhdessä ja Pyhäinpäivän kunniaksi vierailtiin jopa paikallisella hautausmaalla katselemassa kynttilämerta. Omia edesmenneitä läheisiä meillä kummallakaan ei ole juuri tällä hautausmaalla haudattuna, mutta muistettiin muualle haudattuja rakkaitamme ihan vaan hartaalla hetkellä ja hiljaiselle hetkellä muistelupaikalla. Oli ehdottomasti iltakävelyn arvoinen reissu, varsinkin kun oli sopiva keli täyskuun ja kirpeän pakkasen ja valkoisten lumihankien tiimoita. Edes täýdellinen liukastuminen pitkin pituuttaan ei häirinnyt, mutta luulen että takana tulleilla naisilla oli hauskaa katsoa meidän molempien täydellistä kaatumista liukkaassa mutkassa jalkakäytävällä. Onneksi ei sattunut :) Meille kaatuminen aiheutti ainakin täydellisen hysteerisen naurunräkätyksen, ehkä takana tulleet naisetkin jonkun naurun pyrskähdyksen päästivät.

Jämähdän varmaan katsomaan telkkua loppuillaksi, väsymys on armoton, mutta pitää se Maajussille Morsian-ohjelma jaksaa katsoa. Saan taas hymyillä hyväntahtoisesti ja vilpittömästi toisten paritusongelmille. Tällä kertaa oman väsymyksen syy on pitkäksi venynyt viime yö ja varhainen aamuherääminen. Minulle ei riitä viiden tunnin yöunet ei millään, sen verran vanha ja raihnainen nainen taidan olla.

Niin-n ja keskiviikkona minulla olisi työpaikkahaastattelu. Hui. Haettava työ olisi todellakin jotain muuta kuin nykyinen teollisuustyö tylsässä ympäristössä, mutta pääsenkö ko. tehtävään on sitten taas eri juttu. Haluan, haluan, haluan todella paljon vaihtaa työpaikkaa, mutta olen asian suhteen viisaampi vasta loppuviikosta.

Ei kommentteja: