sunnuntai 12. marraskuuta 2006

Isänpäivä ja pörröistä neuletta

Aamukahvi herättelee pikkuhiljaa ja olen kohtapuolin lähdössä lähiseudulle lapsuuden kotiini. On isänpäivä eli syykin vierailulle löytyy. Tänäkin vuonna lahjan hommaaminen oli hankalaa ja kun en muutakaan keksinyt, niin isä sai minulta pehmeän paketin. Neuloin lämpöiset sukat, jotka toivottavasti lämmittävä muutenkin kuin ajatuksena ja toivottavasti sukat ovat myös riittävän isot kun tuo koko meni ihan arvion puolelle. Toisena lahjana on isän itsensä toivoma saunasetti, joka sisältää päänalusen, laudeliinat, harjan ja tervasaippuan. Uusi sauna valmistui vihdoin ja löylyt ovat kuulema hyvät, eli tämä varmaan selittää hieman jännää lahjatoivomusta.

Olotila on jotenkin rauhallinen ja ihan perusonnellinen. Huulessa komeilee inhottava huuliherpeskin ja muitakin pieniä naisellisia ongelmia on, mutta silti taidan olla ihan onnellinen. Olin eilen Naiseni luona saunomassa ja jutustelemassa ja nukahdin kesken loikoilujutustelun hänen syliinsä. Oi. Oli jotenkin niin herkkää ja kieltämättä harmitti vimmatusti lähteä omaan kotiin nukkumaan yksin. Tämä viikonloppu vuosi sitten oli varmaan SE hetki, kun itse oivalsin että kysessä onkin vakavemmasta asiasta kuin vain ns. heteronaisen kokeilusta. En minä sitten ollutkaan se heteronainen, joka kävi vaan kokeilemassa naisen kanssa olemista ihan pelkkänä jännänä kokeiluna. Muistan, että joku muukin kuin minä itse, toi kyseisen ajatuksen esille viime vuoden puolella. Olen onnellinen ja tyytyväinen kuluneeseen vuoteen. :)

Haastattelu meni ihan kivasti keskiviikkona ja tuloksista saan tietää ensi viikolla. Nykyinen sopimus loppuu tämän kuun lopussa eli voisin aloittaa joulukuun alusta uudessa duunissa. Siiiiiiiis, jos pääsen ko. tehtävään. Kieltämättä jännittää, mutta elämä ei kuitenkaan lopu vaikken paikkaa saisikaan. Harmittaa se kuitenkin...

Olen taas innostunut neulomaan pitkän tauon jälkeen. Niitä sukkia on nyt tullut jäännöslangoista neulottua ja teinpä hyvinkin jännän kaulahuivin. Materiaalina oli oikein punainen TangoFani lanka ja ihanaa pörröä siitä tulikin. Paikallisia kauppoja kolutessani moni muukin oli innostunu ko. materiaalista ja väristä, sillä monessa paikassa oli tyhjiä hyllyjä tarjolla. Nyt sitten tekee mieli sitä ja tätä ja tuota lankaa ja mallia, mutta pakko nyt hillitä innostusta ja saada aloittamattomat ompelutyöt alkuun ja toivottavasti myös loppuun.

Nyt täytyy kuitekin mennä sinne vanhempien luo

Ei kommentteja: