tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kaunista huomenta

Juu, harvinaislaatuisesti hyväntuulista sellaista. Nukuin melkein 8 tuntia viime yönä ja nyt on varsin levännyt olo, liekko sitten levollisuuden syy muutamassa lihasrelaksantissa mitä armeliaasti kitaani viime yönä nappasin. Mul on siis taas vaiva, selkä sentäs ei ole prakannut mutta oi ja voi noille hartioille. Päätetyöskentely on siis helvetistä, ei mahda mitään. Huomaan usein iltapäivisin istuvani kaula pitkällä ja hartiat lynässä sen näytön edessä. Aloin jo epäillä näkökykyäni, enkö näe kunnolla näytölle, kun noin typerästi pitää kuikuilla. Ei tarvitse suuremmin etsiä sitä syytä kun on pää kipeä ja hartiat jumissa. PÖH.

Hieronta tekisi kyllä enemmän kuin vain hyvää. Kipeiden lihasten hierominen on vain kovin kipeää tekevää, hieronta ei ole kenellekkään kovin kivaa kun huudan ja valitan heikkopäisenä. Akupunktio olisi varmaan se vähemmän kipeä vaihtoehto, mutta kun mie vähän pelkään niitä neuloja ja toisaalta mistähän minä täältä "korvesta" akupunkition hallitsevan henkilön löydän.

Ja aasinsiltaa pitkin seuraavaan aiheeseen. Olen kovin ja perinjuurin kyllästystynyt tähän eteläsavolaiseen "korpi"elämään. Paikkahan on ihan kiva ja silleen, mutta kun minun mieleni ei ole seesteinen täällä. Vika on siis tällä(kin) kertaa minun pääkopassani. Haluan selkeäsi muuttaa täältä pois, heti, jonnekkin. Valitettavasti tässä vaihessa ne faktat iskee silmille ja vähän korvillekin. Mulla on vakiduuni, ei nyt niin herkku työ, mutta vakiduuni kuitenkin ja en ole valmis siitä ja säännöllisistä kohtuullisista tuloista luopumaan. Ajatus muutosta ja uusista elämänkuviosta on muhinut päässäni jo jonkin aikaa, eli ehkä tälle tyytymättömyydellä pitää tehdä ihan käytännön tasollakin jotain. Ehkä aloitan sen CV:ni päivittämisen jo heti tänään...



Kevättä odotellessa kuva puutarhalta ja sitten se arki mikä minua odotti maanantai-aamuna. Räntäsateessa ajelu edellisenä iltana oli jättänyt jälkensä varsin jäisessä muodossa... Haaveilin aamulla pistäväni auton lämpiämään vain havaitakseni, että pistoke oli niin syvässä jäässä, että ei kannata edes yrittää. Tällä kertaa ei tarvinnut edes käyttää kuvankäsittelyä rekkarin peittämiseen. Kätevää. :)

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Muuta tänne :)

Hartioihin: oletko kokeillut kahvakuulaa? Mä en nyt muista kirjoiteltiinko me jo tästä, mut sen avulla kyllä saa hartiajumit pois ja historiaan! Lisäksi treenaaminen on helppoa ja nopeaa ja samalla kiinteytyy kroppa muutenkin. Ite heiluttelen kuulaa usein kesken työpäivänkin, mun työasento on niin kumara ja nyhrään siinä koneen ääressä niin että välillä silmissä sumenee kun ei veri kierrä :))

Vesihiisi kirjoitti...

Hmm. Olen jo hipellelyt tuota kahvakuulaa kaupassa, mukaan se ei ole vielä lähtenyt. Eli varmaan ei olisi paha juttu moinen ollenkaan. Jäin vain itte kaupassa ihmettelemään, että minkähän painoinen sen kuulan kuuluisi olla... Vinkkejä?
Jaa-a, eihän sitä tiedä mistä itsensä löytää jos oikein hyvän työpaikan löytää. Luulen vaan, että en sinne pääkaupunkiseudulle ihan ensimmäisenä olisi tulossa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei se hierominen...mutta kun säälitti, kun tuntui tekevän niin vallan häijyä..
Itse vannon sen akupunktion ja nyrkkeilyn nimiin.
Ja onhan näitä mukavia kaupunkeja... ;)

Feetu

Vesihiisi kirjoitti...

Kuntonyrkkeilykään ei varmaan paha liikuntamuoto olisi, varmaan myös auttaisi jos pääsin tuonne ulos edes sauvakävelemään. Ei oikein tuo keli vielä moista salli, jos meinaa vielä pystyssäkin pysyä. No katsotaan nyt miten/mistä saisin helpotuksen.

Susanna kirjoitti...

Kuntonyrkkeily on ihanaa! Lyöminen rentouttaa ;)

Nii ja mulla on 6kg kuula, se on hyvä liikkeiden harjoitteluun ja kuntouttavaan liikuntaan sekä lihasvoiman kasvattamiseen. Oikeastaan en kaipaa painavampaa, sitten ei kyllä jaksaisi tehdä pitkiä sarjoja...