maanantai 29. maaliskuuta 2010

Onko lesbous hoidettavissa lääkkeillä?

Hmm... En ole itse koskaan miettinyt, kun en tätä olotilaani ole koskaan sairautena pitänyt. Joku henkilö vaan päätyi hiljattain sivuilleni näillä hakusanoilla ja minä olen kovinkin hämmästynyt tästä aiheesta. Ja toisaalta olen kovin surullinen, jos joku kokee elämänsä/tilanteensa niin ahdistavaksi ja toivoo lääkkeiden olevan taikasana "parantumiseen". Tällä kertaa maltoin hermoni ja en provosoitunut tästä aiheesta. Hyvä minä.

Viikonlopun rasvanäppeilyt on nyt tehty, se typerä rekisterivalon kuvun ruuvi ei auennyt sitten millään. Ruuvin kanta oli kaikesta huolimatta niin kova, ettei yksikään poranterä siihen pystynyt, joten homma meni loppujen lopuksi sinne raa'an voimankäytön puolelle. Vedettiin se hemmetin kupu/ruuvi väksin läpi. Nyt kuitenkin vahingot on korjattu, poltin vaihdettu ja rekisterikyltin kaikki valot palavat kirkkaasti ja loisteliaasti. Siinä ohessa saatiin sopivasti myös korjattua rikkoutunut lämpötilan säädin, jonka onnistui taannoin vääntämään pois paikoiltani liialla voimankäytöllä. Ilmeisesti vaijeri oli jäätynyt ja kun sitä vipua sitten voimalla ruhjoin, niin lopputuloksen tietää. Harmillisesti korjaamista varten tarvitisi purkaa ainoastaan puolet auton kojelaudasta, sillä niihin vipuihin käsiksi pääsy ei ollutkaan ihan helppo operaatio. Itse säätimen korjaaminen oli varsin nopsa toimenpide, mutta se purkaminen ja kasaaminen ja kaikki ne kymmenet ruuvit... MURRR. Moinen näpräily oli oikeasti varsin mukavaa hommaa, tässäkin tapauksessa pohdin aivan liian paljon omaa osaamistani.Kaikki oli jälleen kerran kiinni tuosta rohkeudesta aloittaa ja ihan vaan maalaisjärjen käyttöä.

Enää jäljellä olisi peilin ja virtalukon vaihtaminen ja sen jälkeen pääsen viemään kirppua katsastukseen. Hienoa :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä lesboutta voi hoitaa niin kuin muutakin. Jos sillä on päänsärkyä otetaan Buranaa, jos lesbous on vähän tukossa, niin voi kokeilla vaikka Nasolinia. Kyllä se siitä taas alkaa kukoistaa. :)
-L-

Vesihiisi kirjoitti...

Heh. ;)