keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kaikenlaisia hämmästelyitä

Yhä vaan ja edelleen jaksaa hämmästyttää nuo hakusanat, millä porukat ovat tänne eksyneet. Tämän vilkaisun perusteella voisi pikaisesti pääteltä, että ihmiset ovat kovin selkäsairaita ja seksistisiä. 54.5 lumbago on ollut kovin suosittu hakusana ja erikoisin sitten huora herra. Jep, jep. Tästä blogista löytyy sekä huoria, että herroja..
Tänään pitkästä aikaa on tiedossa hieman erilainen työpäivä. Pääsen/joudun suoriin asiaskontakteihin puhelimitse. Eilen jo vähän verestin muistojani entisestä duunistani ja verenpaineet nousivat kertaheitolla. Tuota duuniako minä jaksoin reilun vuoden ihan järjissäni, ihmetellä ihan täytyy.

Sitten muutama hupaisa kuva kissaystävän touhuista kotonaan emäntänsä luona. Juu ja Ei. Hän ei ole kuollut kuvassa, vaikka siltä vähän näyttää. Tuota suurta mielenkiintoa reppuhin ja laukkuihin minä en kertakaikkiaan ymmärrä, mikä siinä niiden päällä makoilussa on niin hauskaa. Tässäkin on pehmyt sänky, minkä päällä on kova reppu ja sen repun päälle hän sitten menee. Ei voi ymmärtää. Vai liekkö sitten taktiikkana joku omistussuhde juttu, hän merkkaa kaikki tavarat omikseen vaikka sitten karvaamalla ja makoilemalla niiden päällä.



Ei kommentteja: